Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te összejönnél egy barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te összejönnél egy barátnőd testvérével?

Figyelt kérdés

A másik kérdés Te összejönnél a húgod egyik barátnőjével?

A harmadik kérdés pedig mit szólnál ha a tesód jönne össze egy barátnőddel ?

2012. júl. 25. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egyszer össze jöttem egy csajjal,aztán szakítottunk,aztán a húgával...Nagy balhé volt köztük.Végül is ki derült,hogy a kisebbik egy qrva.
2012. júl. 25. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Én összejönnék egy barátnőm tesójával, ha az jó pasi, miért ne?

Csak ez nem lenne akadály... Csak utána nem lehetne úgy kibeszélni barátnősen, mint akárki mást, az furcsa lenne.

Én amúgy nem tudom, hogy összejönnék az öcsém egyik haverjával, az már fura lenne... Ha pedig az öcsém fel tudja szedni valamelyik barátnőm, akkor megtapsolom.

21L:D

2012. júl. 25. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem...
2012. júl. 25. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát... nem hiszem, nekem bizarr lenne.:"D Fordítva is, látni ahogy csókolóznak vagy valami :DD nem zavarna, csak fura lenne.
2012. aug. 26. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!