Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon vonz a barátom (pasim)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonz a barátom (pasim) öccse. Folyton egy szál boxerben mászkál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal már 2 éve együtt vagyunk,és van egy öccse (aki velem egyidős),akit már mikor megismertem,akkor megállapítottam,hogy milyen helyes,de betudtam annak,hogy azért látom helyesnek,mert a barátomra hasonlít. Ami igaz is,csak abban különböznek,hogy az öcsi gyúr,és folyton egy szál boxerben mászkál otthon,mikor ott vagyok... A lényeg,hogy iszonyat jó teste van,és ilyenkor zavarba jövök,ha hozzám beszél nem tudok hova nézni.:$ Szeretem a barátomat,és nem akarom,hogy észrevegye,milyen zavarban vagyok így (már ha eddig nem vette észre...). Mit kéne tennem?

18/L

2012. aug. 16. 08:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szólj a barátodnak,hogy zavar az öcsi lenge öltözködési stílusa.

De szerintem direkt csinálja....

2012. aug. 16. 09:03
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
Hagy magad, úgyis azért kérdezted! Majd ráérsz utánna sírni! Mennyi bal.asz lány van!
2012. aug. 16. 09:07
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Hagy magad.
2012. aug. 16. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Tépd le róla.
2012. aug. 16. 10:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is direkt csinálja...
2012. aug. 16. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Biztos, hogy direkt csinálja. A legegyszerűbb, ha beszólsz neki egy kicsit, és észhez tér, hogy nem vagy rá vevő (még úgy is, hogy valójában tetszik, amit látsz). Utalhatsz valaminek a kompenzálására, amit ezzel a magamutogatással kíván elérni, vagy az elnyomott kisöcsi szerepre is, hogy az kell neki, ami a bátyóé, és hogy ez régebben elment, de jó lenne, ha végre nem a nagytesó "játéka" kellene neki. Persze, ezt annyira lefinomítva, amennyire szükséges ahhoz, hogy azért harag ne legyen, de értse a célzást.
2012. aug. 16. 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:
szolj neki h vegyen fel valamit
2012. aug. 16. 10:51
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Semmi gond!

Marilyn Monroet is mind két Kennedy dugta (John F és Bobby is). Te is csinálhatod felváltva velük.

2012. aug. 16. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
mond a barátodnak hogy ő is kezdjen el gyúrni hogy neki is jó teste legyel, (én is sokkal izmosabb vagyok a bátyámtól, pedig ő 24 éves én meg 19)
2014. ápr. 4. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!