Hogy lehet egy szál boxerben aludni, nem fáztok?
Szögezzük le. Ide járnak a sportos, kemény csávók akikhez akérdés szól, szóval nem szól, hogy miért ide írtam :)
Szóval, mindig hallom h egy szál boxerben alszanak félszesztelenül. Nálunk 23-24 fok van a házban és a takaró alatt igencsak megfagynék. Hogy is van ez ?
19/f
Hello,
szerintem baj van a vérkeringéseddel, nézesd meg! Annyi fokban takaró alatt nem lehet fázni alapba.
Én általában egy boxerben, vagy rövidgatyában alszom, és nem szoktam fázni. Nekem így kényelmes.
Mondjuk hozzáteszem, nekem szerencsére jó vérkeringésem van a végtagjaimban, amikor már mindenkinek lefagy a lába/keze, odajönnek az enyémet tapodni, hogy melegedjenek. :D
én 21 fokban elvagyok egy rövidnadrágban és pólóban. este csak boxerben alszom, mondjuk tényleg nem vagyok fázós.
a teremben ahol edzek, télen kb. 18-19 fok van, ott trikóban és rövidgatyában edzek, szerintem ott szoktam meg a hideget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!