Keresztúrtól Balatonig, körbe azt, majd vissza. Merre kéne menni? Mit vigyek (bicikli megszereléséhez) hol tudok aludni.
Ja, megvan, szóval tkp. Budapest északkeleti részéről indulsz. Leírom neked az én tapasztalataimat, hasznosítsd belőle, amit hasznosíthatónak találsz.
Én a Balatonra a 7-es úton szoktam menni, mert sima, rövid és nincs rajta nagy forgalom, mivel ott az autópálya. Az Érd környéki szakaszon nagyon szépen el lehet keverni, utána egyértelmű. Minden más aszfaltozott út lényeges kerülő, a földutakat nem ismerem.
Aludni, ha nincs a környéken ismerősöd, akkor kempingben tudsz viszonylag olcsón. Nekünk egyszer ingyen is sikerült, ugyanis késő este érkeztünk (recepció-zárás után) és kora hajnalban elmentünk (recepció-nyitás előtt). Szerettünk volna fizetni, de nem volt kinek.
a 7es út az pont jó. alvásért nem szeretnék egy fityinget se fizetni:D úgyhogy ha nincs ingyenes hely akkor majd megoldom, vagy megvárom a zárást.
a biciklihez mit vigyek? pótkereket meg pumpát azt gondolom kéne, de van még valami ami jó ha van nálam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!