Bicikli? KTm, Kross, Gepida, vélemények?
Venni szeretnék egy MTB-t országúti,városi és erdei terepre.
Melyik márkát ajánlanátok,vagy esetleg mondhatnátok más márkákat amik szerintetek ár érték arányban jófélék.:)
Kb.150em lenne rá nagyon maximum ,Hervisben nézegettem egy KTM-et 250ről msot 170 van leárazva,el tudnám hozni kb 140ért,megérné?
Én "Fuji"-t vettem a Hervisben 140 ezer forintért. Fuji Nevada Comp a típusa. Ár-érték arányban hihetetlenül jó. Elöl-hátul Shimano Deore váltók, és a villa is tűrhető, suntour xcm. Versenyen is voltam már vele, nagyon jó kis gép. Nézegettem Meridából is full deorés verziót, egy 30assal drágábbak voltak, csak azért, mert ki kell fizetned a márkanevet is.
Ha a felsoroltakból kéne válasszak, akkor a Krosst választanám, mert annak a legjobb az ár-érték aránya. A Gepida is olcsó, viszont általában az olcsó gepidák messze alulmúlják mind a Fujit, mind a Krosst. Viszont szerintem a KTM-ről inkább mondj le. Nem ér annyit, hogy aztán villoghass vele, h nézzétek nekem KTM-em van. Sokkal rosszabb az ár-érték arány. Abból a 30 ezerből, amit amúgy megspórolsz, ha Krosst vagy Fujit veszel, és nem KTM-et, inkább vegyél SPD pedált (már amennyiben komoly céljaid vannak a bicóval. Hétköznapi használatra fölösleges, alapból is egy jó fémpedál van a Fujin).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!