Melyik a jobb országúti bicikli? (kezdő vagyok)
Üdv a kérdés adott van kb 65e Forintom biciklire, találtam is kettőt de nem tudom megérné-e megvenni/melyiket érné meg jobban.Hát ebbe szeretnék segítséget kérni.
Az 1.:
A 2.:
Én kezdőnek egyiket sem ajánlanám a kettő közül, mert tapasztalataim szerint az ilyen egyenes alumínium villák egyáltalán nem csillapítják az út rezgéseit, ami hamar elveheti egy kezdő kedvét. Szerintem nézz körül a Vaterán vagy a Teszveszen, és keress egy használt biciklit, ami megfelel a következő feltételeknek:
- 622-es kerék van benne (fényképeztesd le a gumiméretet, ha az eladó nem ért hozzá)
- a féknek esze ágában sincs beleérni a gumiba (ha a patkón a függőleges lyuk alsó vagy fölső széléig ki van húzva a fékpofa, az gáz, mert lehet, hogy pont abban az irányban kellene utánaállítani)
- számodra elég hosszú benne a nyeregcső és nincs nyeregmagasság-beállítási gond (rá kell ülni, és ha a comboddal el tudod fordítani a nyerget, az gáz, mert akkor nincs jól meghúzva és szép lassan le is fog csúszni).
- legalább a villa acél.
Tapasztalataim szerint ezt a négy hibát a legnagyobb szívás javítani. Ha ezek rendben vannak, akkor megveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!