Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elpirultam a barátom öccse bókjaitól. Ciki, mi?
Régen, mikor még csak a barátom öccsét ismertem, a barátomat még nem, akkor bele voltam zúgva az öccsébe. Azóta ez már elmúlt, nem érzek iránta ilyesmit. A barátomba, akit azóta megismertem, viszont szerelmes vagyok.:) Egyik nap a barátommal sétáltunk az utcán, és összefutottunk az öccsével. Az öccse úgy mosolygott rám, mint régen (mikor még flörtölgetett velem), és bókolt nekem pár sort (nem feltűnően,de azért le lehetett vágni:D). Én ekkor teljesen elpirultam, és miután az öccse elment, a barátom mondta is nekem, h nagyon elvörösödtem.:O És tök ciki volt.:D De én nagyon szerelmes vagyok a barátomba, meg se fordul a fejemben, h esetleg még vmit éreznék az öccse iránt, csak leheth cikinek éreztem ezt a helyzetet, és azért pirultam el ennyire. Szerintetek a barátom sejti, h régebben bejött nekem az öccse? És vajon mondta neki az öccse, h flörtölt velem régebben? Mert sosem utalt rá a barátom, h tudná.
17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!