Összeismerkedtem egy lánnyal, akivel csak barátok vagyunk, sőt neki van barátja is. Nagyon jól megértjük egymást, nagyon sok közös témánk van, rengeteget beszélünk. Én lassacskán kezdek többet érezni. Tényleg jól is néz ki, és ez hogy mindenről tudunk beszélni. Van valami baja, sokszor kikéri a véleményem. Mennyi rá az esély, hogy egyszer majd összejövünk?
én 20f ő 18l
2013. szept. 1. 23:41
1/9 anonim válasza:
Ne aggódj, soha nem fog megtörténni. Sokadszor élem át ugyanezt, szóval van tapasztalatom bőven.
2013. szept. 1. 23:43
2/9 anonim válasza:
Meglessz az ;-)
2013. szept. 1. 23:43
3/9 anonim válasza:
Ha van barátja és téged csak barátnak tekint akkor elég kevés rá az esély. Megteheted hogy vársz és reménykedsz hátha egyszer már nem kell neki a másik pasi, de semmire nincs garancia.
2013. szept. 1. 23:46
4/9 A kérdező kommentje:
amúgy egyik barátnőjét ismerem (többet is) és kifelé kacsintgat a kapcsolatból a lány.
2013. szept. 1. 23:47
5/9 anonim válasza:
Sajnos azokkal kell egyetértsek, akik azt mondják, hogy "nem sok". És mikor azt mondjuk, hogy "nem sok", az azt jelenti, hogy semmi. Próbálj meg nem "úgy" tekinteni rá, kicsit tartani a távolságot, mert pórul fogsz járni.
2013. szept. 1. 23:49
6/9 anonim válasza:
Hát, azt hiszem, én is várnék valameddig ebben a helyzetben, hátha valamilyen csoda folytán szakítanak.
2013. szept. 1. 23:50
7/9 anonim válasza:
Sztem 1 hónapnál tovább ne reménykedj a muffban!
2013. szept. 2. 01:20
8/9 anonim válasza:
ha ki lennél rafinálódva,akkor sima ügy lehetne ez.
kezdésnek ébreszd fel a vadászösztönét és a hiúságát.
amikor vele vagy időnként nyilatkozz pozitívan más nőkről,sőt menj oda más csajokhoz dumálni.
de a legtutibb az lenne,ha az egyik barátnőjét nagyon keményen megdugnád,ez a bnő elmondaná neki,hogy bakker ez a gyerek egy kefélőgép és a csaj egy idő múlva kb megkérdezné,hogy leszophat-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!