Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Teljesen kilatastalan az eletem.
Huszas eveim kozepet taposom és megorjit, hogy lassan 1 eve nem talalok magamnak munkat. Igy ismerkedni sem merek, mert egy vacsorara sem tudom meghivni a kedves kiszemeltemet. A szuleimtol meg elvbol nem kerek penzt erre, mert mekkora gaz mar ennyi idosen hozzajuk fordulni, hogy "anyu, kene vagy 10k HUF, mert elvinnek vacsorazni egy lanyt". Mas hasonlo koru fiatal kulfoldon tolti a nyarat a szerelmevel, tok jogosan. En meg kinlodok itt es elmegy az egesz fiatal korom. Semmi szep emlekem nem lesz mire idos leszek.
Nem akartam sirankozni, de ugy latom sajnos igy sikerult. Teszek az allapot ellen folyamatosan, de egyszeruen nincs semmi eredmenye az egesznek. Ezert tanulhat az ember.
Se munka, se baratno...
Akkor csak őrlődj! Szerintem egy tök lusta ember lehetsz aki nem tesz semmit azért, hogy előrébb kerüljön.
Az életben semmi sincs ingyen.
Leirtam, hogy naponta kuldom befele a palyazatokat. Mit tudok csinalni meg? Alljak fejen?
Jobb lett volna elmenni altalanos iskola utan egy szakmunkasnak. Egyik haverom asztalos. 4 evvel kevesebbet tanult mint en, de van autoja, penze, baratnoje, semmi gondja nincs az eletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!