Mit csináljak nyáron? Eléggé kilátástalan a helyzetem.
A családom sosem megy nyaralni, egyszer nem voltam még külföldön a családommal. Tesómnak a táborát is alig akarták kifizetni. Tavaly nyáron is csak unatkoztam, kb csak 2x voltam strandon. Nem tudom, hogy mit fogok magammal kezdeni. Buliba nem engednek.
Egész nyaram az olvasásból és a filmnézésből fog állni ahogy látom. Ezért utálom a nyári szünetet, mert sosem megyünk sehova és csak unatkozok. Inkább járnák iskolába egész nyáron az is izgalmasabb.
Szóval fogalmam sincs, hogy mivel tudnám feldobni a szünetet :( Ötletek?
munkára miért ne lenne lehetoség? ha jó tanuló vagy akkor keresshetsz neten korrepetálásra váró gyerekeket, bébiszitterkedni is lehet, elmehetsz segédnek valami kis kávézóban, esetleg cukrászdában. de az is jó ha egy sima boltban rákérdezel, mert lehet, hogy a bolt tulajdonos elmegy nyaralni, stb. és addig mi lesz a bolttal? és itt jössz te a képbe. tehát rengeteg variáció van, csak nyitottnak kell lenni hozzájuk. és azon kívul, hogy ez lefoglal nyáron, még kersehetsz is egy kevéske pénzt amit úgy költesz el ahogy akarsz. nézz körül a neten, biztos találsz vmi megoldást. :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!