Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilátástalan a helyzetem? (Lent kifejtem. )
Egy kicsit hosszú lesz:
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Most nem rég nyíltan felvállaltam, hogy tetszik nekem, szinte minden ismerősöm tud róla. Csak az a probléma, hogy a barátnői azt mesélték nekem, hogy Ő csak barátilag gondol rám, de nem szeretném addig abba hagyni az udvarlást, amíg nem mondja nekem szemtől szembe, hogy ennek nincs értelme. Tényleg lehetetlen kijutni a baráti zónából, vagy mégis van esély, ha esetleg kitartó vagyok?
Normális válaszokat várok, kíméljetek a "bárcsak ne olvastam volna végig" kommentekkel.
Barcaak vegigovastam volna, akkor tudnek segiteni.
Na, igazabol, semmifelekeppen ne nyalizz, mert azzal teljesen eselytelen leszel. Ha nem nagyon akar semmit a csaj, akkor csinalj ugy, mint aki leszarja ot magasrol, akkor talan magatol akar majd valamit megiscsak.
utolsónak igaza van!
Lehet hogy neked 10 évbe telik majd de csak sikerül!
Amúgy tartom magam az első válaszhoz.
van olyan csaj aki észreveszi azt, hogy te teszel neki, de akkor is máshogy tesz, még ha ő is ugyanúgy érez irántad.
az nem lehet, hogy régebben te is tetszettél neki, csak te azt nem vetted észre?
könnyen megeshet :)
(ezt egy lány írja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!