Anyám miért nem érti meg a helyzetem? Vagy miért ilyen?
Figyelt kérdés
Állandóan traktál azzal, hogy 25 éves létemre még nem volt barátnőm és hogy jaj egyedül fogok maradni, meg olyanokat kérdezget, hogy talán meleg vagyok, stb... MIért csinálja ezt, mikor mondom neki ezerszel, hogy én próbálkozom rengeteg lánynál csak nemet mondanak és erre azt mondja, hogy próbálkozzak az átlagosabb lányoknál akik nem annyira szépek na ilyenkor idegesít fel leginkább, mikor nem érte meg hogy akkor már inkább egyedül maradok, minthogy olyan emberrel legyek együtt, aki nekem nem is tetszik... MIért gőzölt így be, miért piszkál állandóan ezzel a témával, MIÉRT???
Mert az anyukád,te pedig a 'kicsi' fia vagy. Az anyukák már csak ilyenek.:)
2014. febr. 28. 20:12
2/20 A kérdező kommentje:
de mi a célja ezzel??? Nagyon bosszant már, azt hiszi attól boldog lennék ha olyan lányt erőszakolnék magamra aki nem is tetszik nekem vagy nem is az én boldogságom a fontos neki hanem önző módon unokákat akar? ez elég hülyén hangzik de már nem tudok mire gondolni
2014. febr. 28. 20:14
3/20 Ahol megállt az idő válasza:
A boldogságodat akarja és szerinte azt,csak egy barátnő oldalán tudnád megtalálni.
Ne kérdezd,hogy miért.:D
2014. febr. 28. 20:18
4/20 anonim válasza:
költözzél el otthonról.
2014. febr. 28. 20:18
5/20 A kérdező kommentje:
de tudom, hogy úgy tudnék boldog lenni, ha van egy lány aki szeret és én is szeretem és vonzó is meg minden meg hát szexuális igényei is vannak az embernek amik már az őrület határára kergettek, de anyám nem érti meg, hogy próbálkozok de visszautasítottak megerőszakolni a saját ízlésem meg nem tudom és nem is akarom, mindegy hát ez van elköltözni nem fogok tudni mert nincs pénzem hozzá tehát max az utcára
2014. febr. 28. 20:21
6/20 anonim válasza:
de ha 25!!! éves vagy, akkor miért tartsz még itt,hogy hagyod, hogy ilyesmivel elszámoltasson az anyád?
mondd meg neki, hogy hagyjon békén. ne válaszolj.
ne mentegetőzz, felnőtt férfi vagy, és valójában semmi de semmi köze sincsen hozzá. Ha akarsz, akkor beszámolsz.
ennyi.
2014. febr. 28. 20:28
7/20 Moszuke válasza:
mert már útba vagy neki és elakar passzolni egy másik nőhöz.
2014. febr. 28. 20:32
8/20 anonim válasza:
Alapból fura hogy 25 éves létedre hagyod hogy ilyen mértékben beleszóljon az életedbe! Állj a sarkadra!
2014. febr. 28. 20:46
9/20 A kérdező kommentje:
nem kapok munkát illetve most közmunka tanfolyamon vagyok de így nincs pénzem nem tudnék önállóan élni és hálás vagyok neki hogy ételt és fedélt biztosít csak mellé ezeket a kérdezgetéseket nem tudom már elviselni szó nélkül
2014. febr. 28. 20:51
10/20 anonim válasza:
az van, hogy úgy tűnik, az életed minden területén több határozottságra van szükséged. kapd össze magad, próbálkozz munkát találni, minden nap tegyél azért, hogy jobb legyen az életed. az nem elég, hogy közmunka tanfolyamra jársz, mert azzal csak épp hogy tüzet oltasz, de nem jutsz előre.
használd ki minden napodat, fejlődj, tanulj, keress munkát. ha fejlődsz, akkor eljutsz odáig, hogy határozottabb legyél, és fel se fog merülni, hogy felnőtt létedre hagyd magad elszámoltatni meg eltartani meg satöbbi. ne a tévét nézzed, hanem tegyél azért, hogy legyen jelened és jövőd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!