Miért nem találok végre egy normális pasit? Hova tűntek? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Most vetettem véget a harmadik kapcsolatomnak. Sose szerettem a "rosszfiúkat", inkább a kis kedves, aranyos jófiúk jönnek be. Azt gondolnám, hogy ők úgy tudnak kezelni mint egy nőt/lányt.
De NEM! Azt gondolnám, hogy ha már nekem kell kezdeményeznem (szerencsére egyszer fordult elő) legalább hálás lehetne... De miért nem fogjál fel, hogy egy hónap után még nem állok készen a szexre. Aztán mikor mondom kidobnak.
Most nekem vannak túl nagy elvárásaim, hogy legalább félév együttlét kell az első szexig (főleg ha szűzességről van szó) vagy igazam van?
18/l
:D
nehéz elhinned, hogy léteznek sportos, diplomás emberek akik megdolgoznak a sikerért a nőknél is. hiszen te itt elsírod magadat és ezzel le is tudtad a csajozást. lehet másokat okolnod
nincs miért megdolgozni amikor csak olyanokat találok akik nekem nem kellenek.én sem kellek nekik. na és ezek a plázacicák stb.nem tudom te hány éves vagy de a 20éveseknek ez a problémája.
persze a divatmajmok és pávák jól illenek a kis könnyű vérű ribizlikhez.
nekem meg elvárásom az intelligencia és még néhány ehhez hasonló ritka belső tulajdonság.ez nincs meg abban aki plázában meg a diszkóban lóg.a belső fontosabb mitn bármi.ezeknek csak a külső a lényeg.
gondolom te is ezért találsz valakit magadnak.alkalmazkodsz a világhoz.
ez a világ pedig beteg mert a belső értékek fontossága kihal.mindenhol csak a külső meg a könnyű vérűség. tv rádió és minden ezt sugallja.IQ meg olyan kevés hogy önálló gondolat nincs marad a birkaszellem és a többség követése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!