Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jut normális srác? És miért vagyok ilyen szerencsétlen? Gáz vagyok?
18éves lány vagyok.
És nekem eddig csak gázos barátaim voltak:S
Eddig 3sráccal jártam, de az első nagyon papucs volt, megszólalni sem mert sehol, a 2.megcsalt, a 3.meg 20évesen még mindig az érettségit akarta megszerezni mert kb 2xbukott és így sem volt életcélja, és még munkája sem.
Annyira el vagyok keseredve, oké hogy előttem az élet, de nekem sosem lehet normális barátom?:(
Aki menő és olyan igazán pasis, akinek van életcélja és tudja mit szeretne.
Nem pedig egy lúzer.
Nem hiszem hogy gáz lennék. A stílusomat tekintve sportosan vagyok nőies. De amikor kell tudok alkalomhoz illően öltözni, sminkelni.
Suliba nomrálisan öltözöm, világos vagy épp sötétebb farmer, tornacsuka, mesefigurás polo, agy pulcsi, kapucnis pulcsik, kendők stb.
A hajam sötétbarna, enyhén göndör, váll alá érő.
Kb 168magas vagyok és kb. 55kg.
Igényesnek tartom magam, és megtehetném hogy sznob módon öltözködjek, de nem az én stílusom. Nem vagyunk gazdagok, de azért énis rázhatnám a rongyot mint sok más divat p*csa.
Butának sem tartom magam, az átlagom 4,2.
poénos vagyok meg minden.
És mások szerint szép is, de én nem tartom magam egy nagy eresztésnek.
De miért nem lehet egy menő pasim és miért csak a nyomik találnak be ismerkedésnél is?:S
igazad van!!
köszi:)
De az a baj hogy a menő srácok meg sem találnak ismerkedés szempontjából sem. Olyan mintha nem mernének közeledni
marha rossz afelfogásod azért.
Nem menő pasi kell, hanem olyan akit szeretsz. Nem attól leszel okos h négyes az átlagod. az is egy fajta okosság, de párkapcsolatban nem oskra mész vele. persze elhiszem h ténylego kosvagy, de akkoris: gondolj bele. a legnagyobb problémád hoyg nem menő a pasid...
a menőt arra értem hogy igazán férfias.
NEM tutyimutyi, nem nyápic, és nem céltalan.
Hanem egy normális ép elméjű és egyéniségű pali
Mien srác kell neked linkelj már képet.. Még a végén én leszek a nekedvaló.. Különben is nem h örülnél annak h nem lator a hapsid aki félrelép meg hazudozik.
18/F
pont ilyen vagyok énis és még a hajunk is egyforma:D
vagz én 16 vagyok.
és még nekem sem jutott senki aki normális lenne.jelentkező eddig akadt egy pár,de én elutasítottam őket,mert sznobok voltak ők is.jelen pillanatban meg olyan helyzetben vagyok hogz tetszem egz nagyon kedves fiúnak,és ő is nekem csak mégis van valami ami miatt nem lehetünk eggyütt :S hát ey van...de ne aggódj,mindenkinek eljön az életében a nagy szereleeem :D pont nekünk ne?:O
dehogynem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!