Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem miért nem jut normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem jut normális srác? És miért vagyok ilyen szerencsétlen? Gáz vagyok?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok.

És nekem eddig csak gázos barátaim voltak:S

Eddig 3sráccal jártam, de az első nagyon papucs volt, megszólalni sem mert sehol, a 2.megcsalt, a 3.meg 20évesen még mindig az érettségit akarta megszerezni mert kb 2xbukott és így sem volt életcélja, és még munkája sem.

Annyira el vagyok keseredve, oké hogy előttem az élet, de nekem sosem lehet normális barátom?:(

Aki menő és olyan igazán pasis, akinek van életcélja és tudja mit szeretne.

Nem pedig egy lúzer.

Nem hiszem hogy gáz lennék. A stílusomat tekintve sportosan vagyok nőies. De amikor kell tudok alkalomhoz illően öltözni, sminkelni.

Suliba nomrálisan öltözöm, világos vagy épp sötétebb farmer, tornacsuka, mesefigurás polo, agy pulcsi, kapucnis pulcsik, kendők stb.

A hajam sötétbarna, enyhén göndör, váll alá érő.

Kb 168magas vagyok és kb. 55kg.

Igényesnek tartom magam, és megtehetném hogy sznob módon öltözködjek, de nem az én stílusom. Nem vagyunk gazdagok, de azért énis rázhatnám a rongyot mint sok más divat p*csa.

Butának sem tartom magam, az átlagom 4,2.

2010. szept. 26. 20:14
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

A megoldás arra, miért nem találkozol ilyen férfival, az akár társaságból kifolyó ok is lehet. De tényleg, ha látod valakin, vagy tudod az illetőről, hogy nem egy észlény, vagy nem az, akit szeretnél, akkor ne vágj bele, mert semmi értelme nem lesz az egésznek, és el leszel keseredve, mint ahogy most is. Te döntöd el, szeretnéd-e, vagy nem, és egy lehetőség nem mindig olyan alkalom, amit ki kell használni.

Biztos lehetsz benne, hogy egyszer találkozni fogsz valakivel, aki egy olyan menő pasi, akiről írtál. Minden bizonnyal rossz helyen keresel, vagy túlságosan hagyod magad mindenkinek, azzal a tudattal, hogy lehet, hogy ő az. És valóban, lehet, hogy ő az, de ez 100%, és nem jelenti azt sem, hogy meg is éri. :)

Még én sem találtam meg olyat, akit én elképzeltem, nekem is hasonló problémáim vannak, mint neked, de én tudom, hogy rossz helyen kerestem. Segít, ha tudod mi az ok.

16/F

2010. szept. 26. 20:34
 12/26 anonim ***** válasza:
Szijja! Nekem 19 évesen volt az eső barátom. Fél évig voltunk együtt, azóta senkim nem volt. Tavasszal leszek 21 éves...
2010. szept. 26. 20:35
 13/26 anonim ***** válasza:

Szia!

18 éves koromig nem is gáz barátaim voltak...aztán jött a Nagy Ő :) Már 2 éve együtt vagyunk, együtt is élünk több, mint fél éve, komoly terveink vannak. Én is sokáig reménytelennek tartottam a helyzetet, aztán próbáltam nem erőltetni, és jött is a jó választás :)

Szóval szerintem próbálj kicsit másra koncentrálni, hátha Te is így találod meg az igazit, sok embertől hallottam ezt, de sosem hittem el, hogy bejöhet. Hát bejött! :)

20/L

2010. szept. 26. 20:39
 14/26 anonim ***** válasza:

A normális srácok szerintem 23 felett kezdődnek. És valszeg nem 18 év vagy alatti lányokkal akarnak kezdeni. Egy normális, céltudatos, önbizalommal teli srác nem keres magának fiatal fruskákat, akik még nem tombolták ki magukat. Az érett férfiak, érett nőt keresnek, akivel egy komoly kapcsolatot kezdhetnek. Nem mondom, hogy házasságot, mert akkor az már über-szuper normális pasi lenne, de mindenképpen összeköltözős, együtt ténykedős kapcsolatot. Őszintén, te felkészültél erre? Hogy moss, takaríts és főzz egy pasira? Mert egy normális pasi kötelezettségekkel is jár.

Az ilyen himi-humi kapcsolatocskákra meg szerintem ne várj álomlovagot.

2010. szept. 26. 20:41
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit vársz, hogy épp hogy elkezded az életet és már jöjjön a nagy ő meg minden szép és jó legyen?

Nem értem az ilyeneket...

IGEN fiatal vagy, valakinek hamar eljön az igazi, valakinek 30 évesen...ez ellen nem tudsz semmit tenni max többet ismerkedsz...

2010. szept. 26. 20:46
 16/26 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Az a férfi,aki komolyan veszi az életet,felelőségteljes, tervei vannak a jövőjét illetően,nem valószínű,hogy egy gimis lánnyal képzeli el a megvalósítást normál helyzetben. De főleg nem az öltözködés meg az iskolai átlag fogja érdekelni.
2010. szept. 26. 20:46
 17/26 anonim ***** válasza:
És ki mondta neked,hogy a nyomikat válaszd.Talán ráderőszakolják magukat?Nem,hanem te választod őket.Lehet hogy 4.2 az átlagod,de a szelekcióhoz analfabéta vagy.Nem igaz,hogy nem érzed meg ki a lúzer.
2010. szept. 26. 20:48
 18/26 anonim ***** válasza:

17 vagyok és engem mindig az idősebbek találnak be (értsd 25fölöttiek, a legidősebb több mint 50 volt). Van mikor az én korosztályom is de ők meg nekem nem jönnek be és nem menne velük...

Most melyikünk van rosszabb helyzetben?

2010. szept. 26. 20:48
 19/26 anonim ***** válasza:

Melyik megyében laksz?

Én 19/F és Szabolcs-megye.

2010. szept. 26. 21:01
 20/26 anonim ***** válasza:

Én megértelek, és meg is védelek. Hasonló tulajdonságokkal rendelkeztem, és hasonló kellemetlen tapasztalataim voltak. 18 évesen volt az első barátom, a lehető legkomolytalanabb fajtából. És nem igaz, hogy nem tud az ember lánya szelektálni, mert IGENIS KÉPESEK A KOMOLY, LEHIGGADT, KOMOLY KAPCSOLATRA TÖREKEDŐ PASI látszatát kelteni a férfiak, ha meg akarnak kapni egy lányt/nőt. Rengetegszer döbbentem rá én is 1-2 hét után,hogy a pasi csak arra játszik, hogy a bugyimba jusson. Szóval ne magadat hibáztasd, nem választasz rosszul, egyszerűen ha jó "színésszel" hoz össze a Sors, kell idő, hogy átláss a szitán. És ez sokszor fájdalmas szakítás útján megy. Ha tudnád, nekem hány ilyen volt...

Teljesen lemondtam a szerelemről, nem is kerestem... És ahogy más is írta, AKKOR jött... Én sem hittem benne, de úgy látszik van ebben valami. Ne görcsösen akard, egyszerűen dőlj hátra, és mondd azt, hogy "Ha jön, jön, ha nem, nem."

Még egy tanács: internetes ismerkedésre gondoltál már? Biztos sokan lehurrognak, de nálam bevált. Méghozzá azért, mert szerintem egy 1,5-2 hetes levelezés után észre lehet venni, ki a simlis, ki nem. (Biztos van, aki kinevet most) Sok minden kiderül a fogalmazásból, hogy mennyire figyel a kérdéseidre, mennyire érdeklődik, mennyire tiszteletteljes. Ha látsz reményt, találkokzni kell vele. Élőben meg el tudod dönteni, hogy van-e szikra, vagy sem!

A lényeg: nyugi!!!!!!!!:)

22/l

2010. szept. 26. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!