Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találok végre egy...

Miért nem találok végre egy normális pasit? Hova tűntek? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Most vetettem véget a harmadik kapcsolatomnak. Sose szerettem a "rosszfiúkat", inkább a kis kedves, aranyos jófiúk jönnek be. Azt gondolnám, hogy ők úgy tudnak kezelni mint egy nőt/lányt.

De NEM! Azt gondolnám, hogy ha már nekem kell kezdeményeznem (szerencsére egyszer fordult elő) legalább hálás lehetne... De miért nem fogjál fel, hogy egy hónap után még nem állok készen a szexre. Aztán mikor mondom kidobnak.

Most nekem vannak túl nagy elvárásaim, hogy legalább félév együttlét kell az első szexig (főleg ha szűzességről van szó) vagy igazam van?

18/l

2014. febr. 25. 11:53
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Jólvan, látom ez a féléves dolog nagyon rosszul jött át, de ha úgy érzem, hogy még nincs itt az ideje, mert nem bízok a barátomban, akkor nem fogok vele lefeküdni. Azért írtam fél évet, mert szerintem ennyi idő alatt biztosan megbízok annyira valakiben, hogy nekiadjam a szüzességem. Ha három hónap után megbízom benne, akkor három hónap után lefekszek vele. Bár eddig nincsenek túl jó tapasztalataim a férfiakkal...
2014. febr. 25. 21:33
 22/33 anonim ***** válasza:

Most akkor ellentmondasz a szavaidnak: "legalább félév együttlét kell az első szexig"

De legyen, látom érted, hogy mi a baj. Ha érzed majd, hogy egy adott fiú rendben van, és kívánjátok egymást, akkor persze hogy lefekszetek egy-két hónap után is akár, mert ez a normális. (Idősebb korban majd hamarabb.)

Ha a fiú jönne a szexszel, de te nem állsz készen, akkor az valójában annak a jele, hogy nem ő való neked. Akkor meg nem érdemes fél évig szenvedni, ezt a fiúk ösztönből tudják, és dobnak.

2014. febr. 25. 21:43
 23/33 anonim ***** válasza:

Ha neked fél év kell, hogy megbízz annyira egy fiúban, hogy az ágyadba engedd, akkor olyat keress, akinek annyira alacsony a libidója, hogy ezt elviseli.

Már nem azért, de ha 1-2-3 héten belül mondjuk találkoztok 6x vagy többször, tökmindegy... akkor nem alakul ki egy vonzalom? Vagy legyen egy hónap, az 4x7 nap, akkor mondjuk hetente 2x találkoztok, az 4x2=8 de ha 3x ami nem sok, akkor már 4x3=12 alkalmat és 12x2h = 24h együtt töltött időt jelent, vagy még többet. Ennyi időn belül már kell, hogy kívánd a srácot, ha ennyi időt el akartál tölteni a közelében. A srác biztos a tudtodra adta ennyi idő alatt, hogy kíván.

Innentől kezdve, nem értem minek tovább várni olyasmire, amit mindketten kívántok?

+ Ne csinálj már úgy, mintha a szüzességed, amit "odaadsz" valami hú de nagy dolog lenne a srácnak. Persze szép dolog blábláblá, de ezt így értékeli mikor mondod meg megteszed aztán hamar elmúlik ennek is a varázsa, és ha esetleg mégsem maradtok együtt, akkor meg sok tartalmat meg értéket nem tudsz hozzá kapcsolni és ő sem fog, csak egy lány leszel a múltjából, neked meg csak egy srác lesz akivel először lefeküdtél.

Ha annyira őrizni akarod a szüzességed egy igazinak, akit igazán szeretsz és aki igazán szeret, akkor most azonnal szakíts ezzel a sráccal, és keress egy másikat aki szeret és akit te is szeretsz!

2014. febr. 26. 10:24
 24/33 anonim ***** válasza:

pettingelhetnek fél évig, nem nagy dolog

az nem tudja kivárni aki még nem szexelt sokat

2014. febr. 26. 10:37
 25/33 anonim ***** válasza:

1,/ Valószínűleg azon szerencsések közé tartozol, akiket a szülei még rendesen felneveltek.

2,/Mivel az elmúlt évtizedekben a Pénz legyőzte az eszméket, a szellemi-lelki értékek elhalványultak. Az erkölcs szinte minden téren nevetséges lett. Sajna, az egész ország, a világ romlott le. Csak kapcsold be a TV-t bármely országban!

3,/ Légy türelmes. Úgy értem, inkább várj pár évet amíg el nem jön az, aki egyáltalán egy igényes társat is megérdemel.

Hagyd addig a kisfiúkat, lelkileg éretlen gyerekeket. Mert a sok rossz tapasztalattól ( berozsdásodhat szíved zárja, és nehezebb lesz kinyitna annak a FÉRFINAK, akinek a kulcsa bele illik majd, mint a mesében!

2014. febr. 26. 17:08
 26/33 anonim ***** válasza:
írtam privit.
2014. máj. 6. 21:00
 27/33 anonim ***** válasza:

normális lányok sincsenek.így neten aki normálisnak mondta magát róla elég gyorsan kiderült hogy inkább járna neki egy kényszergyógykezelés.

tessék jócskán elmúltam 20 de kapcsolatom még nem volt.a női "állomány" színvonala olyan mélyre süllyed hogy hihetetlen.okait most nem részletezem...a plázacicák és a diszkóribizlik teszik ki a 90%-ot. a többiek meg valószínüleg nem is ismerkednek.

abban teljesen egyetértek hogy nem kell siettetni a dolgokat.nincs szex 1 hónap után?és akkor mi van?

lassan 21 évesen még szűzen,már nem kicsit kiéhezve se lenne pofám ezt szóba hozni 1 hónap után.ha valakit szeretsz azt nem megdönteni akarod csak és kizárólag.

de persze férfitársaim színvonala is nagyon magasan fut.90% a farka után megy.

2014. máj. 22. 20:53
 28/33 anonim ***** válasza:
és még én vagyok a sérült.na ja. te is az éjjel nappal budapesten és a sötét világ 6on nőttél fel igaz? menj inkább a vonat alá.az a baj a világgal hogy tele van ilyenekkel.és még fel vannak háborodva a népirtásokon amik a világban zajlanak.hát ide nem ártana belőle időnként néhány.
2014. máj. 22. 20:59
 29/33 anonim ***** válasza:
Én inkább megvárom, amíg valaki kilyukaszt téged, és a következő pasid szeretnék lenni, akinek már hamarabb hagyod magad.
2014. máj. 22. 21:06
 30/33 anonim ***** válasza:
29es amikor én felnőttem még nem volt valóságsó. diplomám is van. fogjad másokra a nyomorékságodat továbbra is! :D
2014. máj. 22. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!