Miért nem találok végre egy normális pasit? Hova tűntek? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Most vetettem véget a harmadik kapcsolatomnak. Sose szerettem a "rosszfiúkat", inkább a kis kedves, aranyos jófiúk jönnek be. Azt gondolnám, hogy ők úgy tudnak kezelni mint egy nőt/lányt.
De NEM! Azt gondolnám, hogy ha már nekem kell kezdeményeznem (szerencsére egyszer fordult elő) legalább hálás lehetne... De miért nem fogjál fel, hogy egy hónap után még nem állok készen a szexre. Aztán mikor mondom kidobnak.
Most nekem vannak túl nagy elvárásaim, hogy legalább félév együttlét kell az első szexig (főleg ha szűzességről van szó) vagy igazam van?
18/l
Miután 2 évet vártam egy lányra, mert ő még nem kész, meg korainak tartja, stb stb, és ezalatt tucatnyi más lányt ráztam le magamról, mert nekem ő kellett, aztán 2 év után meg jött a nagy szakítás, mert már unalmas volt az egész, és megszokás, én meg itt maradtam 21 évesen szűz fiúnak, hát nem, nincs az az isten, hogy nekem fél évig húzza az agyam valaki. Én tudok várni, de ha maximum 2-3 hónap után nincs semmi, én is biztos lépni fogok, elég szar érzés, ha ennyi idő után se vetné rám magát ahelyett, hogy nyomná a sablon még korai szöveget.
21F
A szex fantasztikus, a szüzesség túlértékelt. Egy hónap, 5-10 találkozás még oké ebben a korban, a szüzesség miatt legyen 1,5x annyi.
Ha nem állsz készen, akkor az ember, a kapcsolat nem oké, tényleg jobb, ha vársz másra, de a jelen fiút nem érdemes emiatt tovább várakoztatni, úgyse lesz jobb. Ez 16 évesen még elment volna.
Egyébként itt az az óriási gond, hogy a lányok azt hiszik, hogy akivel úgy érzik, hogy érdemes elveszíteni a szüzességüket, az majd olyan élmény lesz ami bármit is befolyásol a további életükkel vagy szexuális életükkel kapcsolatban.
Azt hiszik, hogy ez valami vízválasztó vagy mi. lehet régen az volt, de ma már nem. A kedves kérdező le akarja élni az életét a szóban forgó sráccal? Vagy ha nem vele, akkor azzal a sráccal, akivel el akarja majd veszíteni?
Ha a válasz igen, akkor oké, megértem a felháborodását, de ha a válasz nem, akkor nem jogos a felháborodása!
Ha találsz valakit aki tetszik, nem egy idióta és komolyan viselkedik veled, és jónak érzed a szexet vele, így előre látatlanba, és kívánod, akkor minek vársz?
Mi történhet? Lefekszel vele és többet nem keres? Akkor a srác csak részben hibás, másik részben meg te vagy az, mert ne mond már, hogy 1-10 találkozás után nem tudod eldönteni valakiről, hogy mennyire megbízható, vagy kb. milyen ember? Megnézed Őt magát, a baráti körét, a tevékenységeit, a családját stb. és kialakul egy kép, ami elég.
Na, mindegy, nagyon belebukni nem lehet. Lefekszel vele, elveszíted és kész. Lesz még számos párkapcsolatod, és jópár aktusod mire mondjuk megállapodsz hosszú időre, vagy örökre.
Igen, borzasztóan nagyok az elvárásaid! Szinte biztos, hogy neked tetsző, jópasinak mondható srác egy sem fog várni neked a szexel fél évet!
Ha két ember vonzódik egymáshoz és kívánják egymást, akkor lefekszenek egymással. Ha én éhes vagyok, akkor eszek, ha szomjas vagyok iszok. Ha akarok venni egy forró fürdőt, akkor befekszem a kádba és megteszem.
Két ember közt a szex normális dolog, és azzal, hogy te kimutatod a vonzalmadat és a szexuális vágyadat, de nem engeded közel magadhoz a másikat, ezzel szinte becsapod, meg kínzod, miközben magadat is kínzod. Mi értelme ennek?
már tudok várni, mert dugtam eleget. persze ezt csak számomra nagyon értékes lánynál. többinél alap az első randis szex :)
30+
tényleg agyfaxt kapok
mindenhol normális lányok vannak csak én nem találok olyat csak ribizliket ti meg sítok hogy nincs normális pasi
valahogy nem kerek ez a világ
"Normális pasik hol vagytok"
A normális szexualitású nőkkel vagyunk.
Ha valakinek fél év kell ehhez az ne játsszon párkapcsolatosdit.
Jelen. Vártam a (mostmár ex) barátnőmre 3,5 évet, és vártam volna többet is, ha nem dob ki.
21 évesen így még mindig szűz vagyok.
De előttem is írtak már hasonlókat, tehát vannak, csak meg kell találnod.
Normális vagyok, pont ezért nem várnék fél évet ;)
Max 3 hónap.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!