Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mondjak le a kiszemeltemről?...

Mondjak le a kiszemeltemről? Nagyon válogatós a nők terén, nem nagyon lenne esélyem.

Figyelt kérdés
Az anyukájával nemrég ismerkedtem meg, elmondta róla, hogy neki nem jó senki, nem elég senki, nem tudom külsőleg e vagy belsőleg. De gondolom egyik téren sem találja a tökéleteset. Így már 4 éve nem volt barátnője. Pedig nagyon helyes, értelmes, kedves , jó ember. És én tényleg belé tudnék szeretni, de lehet csak beégetném magam ha próbálkoznék. Az előző barátnője egy gyönyörű arcú, vékony, óriási mellű, csinos lány, én meg kb egyik sem. Azért bepróbálkozzak vagy inkább hagyjam?
2014. febr. 22. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:

azt anyuci mondta!

1 próbát megér mindenképpen! Különben sosem fogod megtudni h mi sült volna ki belőle. Aztán csak ezen gondolkodnál.

2014. febr. 22. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Először hozd ki magadból külsőleg, amit tudsz maximumot (vagyis annyit amennyit megérne a srác), után ha nem sikerül. Legalább elmondhatod h mindent megtettél, de végül nem jött össze :)

Ha pedig bejössz neki, nincs határ... :)

2014. febr. 22. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2014. febr. 22. 20:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi hát majd megpróbálom, igaz.. nem veszthetek semmit. Én 23 leszek ő meg 30(talán).
2014. febr. 22. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne próbáld meg. Tapasztalat. Jobb, ha menekülsz. Soha nem leszel jó neki.
2014. febr. 23. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!