Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon válogatós vagyok, de...

Nagyon válogatós vagyok, de nem értem miért, mert nem mindig voltam ilyen?

Figyelt kérdés
Azóta lettem ennyire válogatós már külsőre is, amióta szereztem testi, intim tapasztalatot csúnyácska és átlagos külsejű lányokkal. Most már nem bírom beérni olyan lánnyal, aki nem vonz, még smárolni is undorodnék ilyen lánytól, pedig nem is olyan rég még simán smároltam olyan lánnyal, aki nem jött be például arcra vagy túl kövér volt.
2013. nov. 13. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik.
2013. nov. 13. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Régebben én sem ettem meg a zöldséget, most meg néha ölni tudnék érte. Van ez így.
2013. nov. 13. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Előfordul az ilyen hiba. Arra figyelj oda, h akihez nem vonzódsz azt hagyjad. Ált a túl válogatósak maximalista tipusok szoktak lenni, és arra fókuszálnak a másikba ami hiba, hiányosság, vagy nem tetszik, ahelyett h elfogadnák olyannak amilyen, ésa jó tulajdonságainak örülnének. Ők nehezen találnak párt hosszabb távra, sokatelégedetlenkednek, és sok boldogtalan, és nem érti h a nálánál "rosszabb" külsejű emberek miért szerencsésebbek a szerelemben és hogy tudnak boldogok lenni olyan "ocsmány" csajjal.

Jó tanács! Hagyjad a külsőt! Koncentrálj a kisugárzásra, meg a közös hullámhosszra!

2013. nov. 13. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!