Csak azért nem volt még idáig barátnőm, mert túl válogatós vagyok? 17/F
Valamelyik nap elgondolkodtam azon, lehet hogy túl válogatós vagyok "ez sem jó, az sem jó" stb. Pl. nálam kizáró ok ha a csaj cigizik. De nem csak ez, számomra egy lány szép legyen, de nem olyan műanyag féle, de nem is r*bancos, okos, intelligens, szerető szívű, önzetlen, segítőkész stb. és még sorolhatnám, egyszőval én a tökéletest keresem. Most nem tudom eldönteni, hogy ez jó vagy rossz? Abból a szemszögből, hogy a tökéletest keresem, az szerintem nagyon jó, de olyan aki az elvárásaimnak megfelel, kb 20-30 ezerből 1. És ha még ha van is, biztos hogy 5ezer km-re odébb. Tovább nehezíti a dolgom, hogy én Budapesten élek, ahol, hát nem kell mondanom, csak r*bancok vannak. Esetleg a vidéki láynok, de ők meg rondák. (Elnézést kérek, ha ezzel megsértettem valakit). Mondjuk azért annyira nem vagyok városi, mert a papámék vidéken élnek, és nagyon sűrűn vagyok náluk, de sűrűbben vagyok Pesten, mint ott. Sűrűn álmodozom olyanról, hogy sétáltatom papáméknál a kutyám, és meglátok egy szép lányt, miközben pont egy ló hátán gyakorol a hátsó telken. De ha látnék is ilyet, 100% hogy már foglalt.
Na, szóval vessem el a válogatásomat? Mert ha elvetem, akkor nekem is csak ilyen max fél évig tartó kapcsolataim lennének.
Köszi a válaszokat.
Pöstiek -.-"
"Esetleg a vidéki láynok, de ők meg rondák"
:DDD
Neked már tökmind1, ne aggódj:)
igen.
menj rá az átlag, vagy átlag alatti csajokra is. rnegetegen önbizalomhiányosak. meglásd lesz sikered :)
Azért arra kíváncsi lennék, te mit tudsz nyújtani cserébe egy ilyen lánynak. Helyes vagy? Talpraesett? Humoros? Intelligens? Egész nap a gépet vered?
Ilyen csajhoz ilyen pasi dukál...
Szia!
Egészen addig szimpatikus voltál és írtam volna neked privátot, ameddig azt írtad, hogy Pesten rib.ncok vannak, vidéken meg ronda lányok.
Üdv: egy szépnek, kedvesnek mondott pesti "rib.nc"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!