Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak azért nem volt még idáig...

Csak azért nem volt még idáig barátnőm, mert túl válogatós vagyok? 17/F

Figyelt kérdés

Valamelyik nap elgondolkodtam azon, lehet hogy túl válogatós vagyok "ez sem jó, az sem jó" stb. Pl. nálam kizáró ok ha a csaj cigizik. De nem csak ez, számomra egy lány szép legyen, de nem olyan műanyag féle, de nem is r*bancos, okos, intelligens, szerető szívű, önzetlen, segítőkész stb. és még sorolhatnám, egyszőval én a tökéletest keresem. Most nem tudom eldönteni, hogy ez jó vagy rossz? Abból a szemszögből, hogy a tökéletest keresem, az szerintem nagyon jó, de olyan aki az elvárásaimnak megfelel, kb 20-30 ezerből 1. És ha még ha van is, biztos hogy 5ezer km-re odébb. Tovább nehezíti a dolgom, hogy én Budapesten élek, ahol, hát nem kell mondanom, csak r*bancok vannak. Esetleg a vidéki láynok, de ők meg rondák. (Elnézést kérek, ha ezzel megsértettem valakit). Mondjuk azért annyira nem vagyok városi, mert a papámék vidéken élnek, és nagyon sűrűn vagyok náluk, de sűrűbben vagyok Pesten, mint ott. Sűrűn álmodozom olyanról, hogy sétáltatom papáméknál a kutyám, és meglátok egy szép lányt, miközben pont egy ló hátán gyakorol a hátsó telken. De ha látnék is ilyet, 100% hogy már foglalt.

Na, szóval vessem el a válogatásomat? Mert ha elvetem, akkor nekem is csak ilyen max fél évig tartó kapcsolataim lennének.

Köszi a válaszokat.

2013. aug. 11. 23:13
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
upsz, az "idáig" szót nem kellet volna beleírnom a kérdésembe.
2013. aug. 11. 23:14
 2/23 anonim ***** válasza:

Pöstiek -.-"

"Esetleg a vidéki láynok, de ők meg rondák"

:DDD

Neked már tökmind1, ne aggódj:)

2013. aug. 11. 23:14
 3/23 anonim ***** válasza:

igen.

menj rá az átlag, vagy átlag alatti csajokra is. rnegetegen önbizalomhiányosak. meglásd lesz sikered :)

2013. aug. 11. 23:15
 4/23 anonim ***** válasza:

Azért arra kíváncsi lennék, te mit tudsz nyújtani cserébe egy ilyen lánynak. Helyes vagy? Talpraesett? Humoros? Intelligens? Egész nap a gépet vered?

Ilyen csajhoz ilyen pasi dukál...

2013. aug. 11. 23:16
 5/23 anonim ***** válasza:
Ha szerinted valaki csak azért ronda, mert "vidéki", akkor hidd el, a probléma a fejedben van.
2013. aug. 11. 23:16
 6/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Egészen addig szimpatikus voltál és írtam volna neked privátot, ameddig azt írtad, hogy Pesten rib.ncok vannak, vidéken meg ronda lányok.

Üdv: egy szépnek, kedvesnek mondott pesti "rib.nc"...

2013. aug. 11. 23:18
 7/23 anonim ***** válasza:
Látod, két szép lány máris rossz véleménnyel van rólad.
2013. aug. 11. 23:19
 8/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, nekem külsőre rengeteg lány bejön,de amikor látom, hogy milyen szemetek jellemre, egyből nem is érdekelnek, igaz többnyire engem rondának is tartanak a lányok.
2013. aug. 11. 23:20
 9/23 A kérdező kommentje:
bocs, ha esetleg megsértettem valakit, csak nekem ez a tapasztalatom. És, igen, 118-as IQ szinttel nem tartom magam hülyének, mondjuk az IQ az csak egy szám, nem árul el sokmindend, maximum a logikus gondolkodást, de igen, elég okosnak tartom magam, képes vagyok előre látni, és higgadt maradni mindig. Talán nagy hibám, hogy én megmondom a véleményem mindenkinek, és nem a háta mögött, hanem a szemébe. Ja, és 172 centi vagyok, kék szem, sz.barna haj, 55 kg. Ja, és csak azért írtam, hogy a vidéki lányok csúnyák, (papáméknál) a szembe a csaj csúnya, és kb. az egész faluban ez a helyzet.
2013. aug. 11. 23:25
 10/23 anonim ***** válasza:
Én 17 éves lány vagyok és régen én is elég válogatós voltam.De a volt páromnál valami teljesen megváltozott,ő sosem tetszett volna de ahogy megismertem beleszerettem.Nem ő volt az álompasi,de nagyon boldog 3 évet töltöttünk együtt.És elárulom,hogy nem én vetettem véget a kapcsolatunknak :) Szóval szerintem a külsőségekből engedhetnél,már ha a belső értékekkel nincs gond.
2013. aug. 11. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!