Csak azért nem volt még idáig barátnőm, mert túl válogatós vagyok? 17/F
Valamelyik nap elgondolkodtam azon, lehet hogy túl válogatós vagyok "ez sem jó, az sem jó" stb. Pl. nálam kizáró ok ha a csaj cigizik. De nem csak ez, számomra egy lány szép legyen, de nem olyan műanyag féle, de nem is r*bancos, okos, intelligens, szerető szívű, önzetlen, segítőkész stb. és még sorolhatnám, egyszőval én a tökéletest keresem. Most nem tudom eldönteni, hogy ez jó vagy rossz? Abból a szemszögből, hogy a tökéletest keresem, az szerintem nagyon jó, de olyan aki az elvárásaimnak megfelel, kb 20-30 ezerből 1. És ha még ha van is, biztos hogy 5ezer km-re odébb. Tovább nehezíti a dolgom, hogy én Budapesten élek, ahol, hát nem kell mondanom, csak r*bancok vannak. Esetleg a vidéki láynok, de ők meg rondák. (Elnézést kérek, ha ezzel megsértettem valakit). Mondjuk azért annyira nem vagyok városi, mert a papámék vidéken élnek, és nagyon sűrűn vagyok náluk, de sűrűbben vagyok Pesten, mint ott. Sűrűn álmodozom olyanról, hogy sétáltatom papáméknál a kutyám, és meglátok egy szép lányt, miközben pont egy ló hátán gyakorol a hátsó telken. De ha látnék is ilyet, 100% hogy már foglalt.
Na, szóval vessem el a válogatásomat? Mert ha elvetem, akkor nekem is csak ilyen max fél évig tartó kapcsolataim lennének.
Köszi a válaszokat.
Te buta vagy:(
1.
Egy falu alapján általánosítasz
2.
Vidék minden, ami nem pest, tehát a többi nagyváros is vidék.
3.
Hasznos reakciókat vártál erre a kérdésre, nem esett le, hogy így csak szidalmakat kapsz majd érhető okokból.
4.
Azt hiszed/hitted, hogy még menthető a helyzet.
5.
Elb_sztad a helyzetmentést, még jobban, mintsem indokolt lett volna.
-
Egyébként mitől gondolod magad okosnak?
17/f
Te pontosan olyan vagy, mint én.. szerintem egy kicsit lejjebb kellene adni az igényeinket, mert ha megszeretünk valakit, azt a hibáival együtt fogjuk megszeretni, nem? Nameg mit jelent a tökékeletes szó? Az nem létezik.
16/L
Oké, túl sokat várok el az emberektől...:/
Bocs ha lekezelő voltam.
Egy intelligens, értelmes, okos ember magához hasonlatos társat szeretne az esetek többségében. Úgyhogy mindenképpen műveld magad, hogy "minél magasabb szintre juss". A jelenlegi nem elég. És ha még szép lányt is akarsz, akkor még kisebb az esély. De legalább a külsőségek kevésbé fontosak a célcsoportnál. De ne bízd el magad a külsődet illetően sem:D
Hm, honnan tudod, hogy a külső egyáltalán nem fontos a célcsoportnál?
"külsőségek KEVÉSBÉ fontosak a célcsoportnál"
Saját tapasztalat. Feltételezzük egy alapvetően buta lány meglétét. Őt mivel lehet elcsábítani? Hát nem egy Platon elemzéssel... Őt többnyire azzal lehet, hogy "hű de szexi pasi:O" A másik fél jóval elfogadóbb, és jóval több értéket képviselnek. Másrészt tapasztalataim alapján jóval kevesebb az intelligens ember, vagy legalábbis nehezebb megtalálni őket. Kevesebb a kínálat, kevesebb a versenytárs. (talán a kereslet is kevesebb)
Nem azt írtam, hogy nem számít, de sokkal több mindent fogadnak el, más értékekért cserébe.
Nah... Ee nem okosság. Ennek mondjuk alap dolognak kéne lennie.. De nem ez az intelligencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!