Csak azért nem volt még idáig barátnőm, mert túl válogatós vagyok? 17/F
Valamelyik nap elgondolkodtam azon, lehet hogy túl válogatós vagyok "ez sem jó, az sem jó" stb. Pl. nálam kizáró ok ha a csaj cigizik. De nem csak ez, számomra egy lány szép legyen, de nem olyan műanyag féle, de nem is r*bancos, okos, intelligens, szerető szívű, önzetlen, segítőkész stb. és még sorolhatnám, egyszőval én a tökéletest keresem. Most nem tudom eldönteni, hogy ez jó vagy rossz? Abból a szemszögből, hogy a tökéletest keresem, az szerintem nagyon jó, de olyan aki az elvárásaimnak megfelel, kb 20-30 ezerből 1. És ha még ha van is, biztos hogy 5ezer km-re odébb. Tovább nehezíti a dolgom, hogy én Budapesten élek, ahol, hát nem kell mondanom, csak r*bancok vannak. Esetleg a vidéki láynok, de ők meg rondák. (Elnézést kérek, ha ezzel megsértettem valakit). Mondjuk azért annyira nem vagyok városi, mert a papámék vidéken élnek, és nagyon sűrűn vagyok náluk, de sűrűbben vagyok Pesten, mint ott. Sűrűn álmodozom olyanról, hogy sétáltatom papáméknál a kutyám, és meglátok egy szép lányt, miközben pont egy ló hátán gyakorol a hátsó telken. De ha látnék is ilyet, 100% hogy már foglalt.
Na, szóval vessem el a válogatásomat? Mert ha elvetem, akkor nekem is csak ilyen max fél évig tartó kapcsolataim lennének.
Köszi a válaszokat.
# 19
Valóban ez lenne az alap, de a Pesti emeberek 95%-ban ez nincs meg. (NEM akartam megint általánosítani, és nem is mondom azt, hogy már nem találkoztam olyannal, aki segített volna (akár) egy vak embernek, mert már láttam ilyet.)
És képes vagyok meglátni a magam hibáit, és javítani azokat. Továbbá, ahogy a mondás tartja, "más kárán tanul az okos". De most már tényleg megyek, mert fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!