Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok ennyire válogatós...

Miért vagyok ennyire válogatós fiú létemre?

Figyelt kérdés
Egyszerűen egy lánynál sem érzem, hogy mi összeillenénk. Van egy lány most is rinyál, hogy hiányol, de én igazából azért nem írok neki, mert nem bírom jellemre, nem szimpi. Ja, félreértés elkerülése végett, nem külsőre vagyok válogatós, hanem jellemre, sajnos. Valahogy minden lányban van valami, ami miatt inkább menekülök előle és nem is érdekelnek, felőlem lehetnek akármilyen szépek, hidegen hagynak. De olyan isi van, hogy külsőre taszít és ezér tnem érdekel, szóval valahogy nem megy ez nekem, másnak nem is értem, hogy lesz olyan hamar és sűrűn párja. Nekem még sosem volt igazi kapcsolatom, csak távkapcsolat, de azt inkább hagjyuk...
2013. szept. 29. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
konkrétan mit nem bírsz jellemre?
2013. szept. 29. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Ismerős.
2013. szept. 29. 21:26
 3/3 rafikesz válasza:
azért, mert túl komoly kapcsolatot akarsz túl fiatalon. Nekem 16 évesen volt először barátnőm, akkor volt az első (és utolsó) olyan, hogy "beteljesült a szerelmem", és hát pont nem lett jó vége. utána rájöttem, hogy nem hajkurászhatom örökké a szerelmet, majd ráérek még később keresni "az Igazit", egyenlőre csak elvagyok. Most elkezdhetnék prédikálni, hogy próbáld ki, rajta, szarjad le, hogy ez-az zavar benne, de ismerem, hogy mennyire tud taszítani az, ha egy lány nem tökéletes (vagy legalábbis nem tűnik annak), de hidd el, hogy előbb-utóbb rájössz, hogy a világon talán csak egy olyan van, aki tökéletes, vagy annyi sincs, és akkor belátod, hogy nem szabad a tökéletesre várni. Én is viszolyogtam attól, hogy egy olyan lánnyal jöjjek össze, akibe nem vagyok szerelmes, de aztán bumm.... remélem egy kicsit megnyugtattalak, vagy legalább nem zavart a hosszú pofázásom...
2013. szept. 29. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!