Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Amelyik csaj válogatós annak...

Amelyik csaj válogatós annak egyben magasak is az igényei?

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 17:38
 1/10 Moszuke ***** válasza:

nem feltétlen. csak tudja, hogy ki-mit érdemel meg.

akkor magasak az igényei ha nem vele egy súlycsoportban lévőre fáj a foga.

2014. jan. 29. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen a kettő nem következik egymásból, hiszen ha valaki válogatós, az csak annyit tesz, hogy sok elvárást támaszt a pasikkal szemben. Viszont az nem biztos, hogy feltétlenül magasasak is az elvárásai. De a valóságban általában a kettő összekapcsolódik.
2014. jan. 29. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
én magamat válogatósnak tartom, viszont szerintem egyáltalán nem magasak az igényeim. szerintem a kettő nem feltétlenül következik egymásból. 18/L
2014. jan. 29. 17:45
 4/10 Költőnő? ***** válasza:
sajnos ma már sok olyan van, akinek a szemében az alap dolgok is "válogatásnak" minősülnek... :(
2014. jan. 29. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:

nem,csak kevesebb személy tartozik bele!

én is válogatós vagyok,de nem kell hónapfordulóra brilliánst vennie nekem.

2014. jan. 29. 17:55
 6/10 A kérdező kommentje:

a magas igények szerintem:

izmos test, 180 centi magas minimum, nagy farok, jól keres, jóképü, stbstbstb illetve ezek különböző arányú kombinációi.

2014. jan. 29. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem. Én válogatós vagyok, de nincsenek nagy igényeim.
2014. jan. 29. 20:51
 8/10 A kérdező kommentje:
na én még olyat nem láttam, hogy egy csaj kiválogatja magának a torzonborz kövér büdös ürgéket.
2014. jan. 29. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:

a nagy farok nem szükséges. nem amiatt szeret az ember valakit.

akkor már inkább izmos test.

2014. jan. 29. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem egymásból következik a kettő. A magam példájából kiindulva, igen, válogatós vagyok, mert taszít a kövérség, a kopaszság, és a koruknál látványosan idősebbnek kinéző pasik. Ha nincs fizikai vonzalom, kémia, akkor nincs szerelem, és ha nincs szerelem akkor szex sincs (nálam legalábbis nem létezhet az egyik a másik nélkül, érzelmek nélkül kizárt a testi kapcsolat), értelemszerűen ebből következik hogy kapcsolat sem lesz belőle. Viszont pl nem nagyon érdekel jelenleg hogy mennyit keres, van-e autója, sőt, inkább szeretem ha egyenrangúak vagyunk, ha ő is diák és még próbálgatja a lehetőségeit, a lényeg hogy ne legyen céltalan. Válogatósnak vallom magam? Igen, bevallom az vagyok.

De nem "túl magasak" az igényeim szerintem egyáltalán, főleg mivel mindenkinek más típus jön be, mittudomén pl kedvelem a fiatalos, hóbortos külsőt, különösen a hosszú hajat, kicsit feminin kinézetet amire meg a legtöbben azt mondják férfiatlan. Továbbá mivel általában szépnek, aranyosnak mondanak, + sportolok, vékony vagyok és adok magamra, úgy érzem egyáltalán nem irreális ha pl nem a zsíros hajú, mosdatlan, sörhasú pasikat nézegetem... nyilván most a külsőt vettem alapul de a belső ugyanaz. Szerintem azzal nincs gond ha az ember olyat próbál találni aki kb vele egy szinten van, akkor van ciki ha valaki túlértékeli önmagát, sajnos ilyen is akad bőven és nehéz megtalálni az egyensúlyt.

L/21

2014. jan. 30. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!