Ha az új kiszemeltemről áradozok a fiúbarátomnak, akkor hogy reagál majd rá?
Az egyik fiúbarátommal kettesben fogok iszogatni este,aztán nála is alszom,mert csak így tudjuk megoldani. Már jóideje barátok vagyunk,és sosem gondoltam rá másképp,nem is fogok! Eddig úgy gondoltam,ő is csak barátként tekint rám,meg ezt is mondta,de picit úgy éreztem az utóbbi napokban,h mintha másképp viselkedne velem. Lehet,hogy azért,mert nemrég szakítottam a pasimmal,és most "szabad a pálya". Nem hiszem,h kezdeményezne nálam többet a barátságnál,de biztosra akarok menni... Ha az új kiszemeltemről áradozok neki,akkor véletlenül sem fog bepróbálkozni,ugye?!
18/L
Mivel a barátod, gondolom jól kijössz vele, belsőleg ott van a toppon :)
Mivel sok időt töltesz vele, kettesben is, tuti, hogy van vonzódás is, mindkét részről!
Gondolom félsz, ha szexeltek, akkor valaki szerelmes lesz és vége a barátságnak :/
Rosszul gondolom? Miért nem fekszel le vele?
Amúgy ha én lennék a fiú, rosszul érintene!
Nem próbálkoznék be, de ha átjössz hozzám, ne ez legyen a téma...
Figyi, nekem a legjobb barátom fiú, sosem volt az esetem, mindig tudott arról, hogy ki jön be. Ettől függetlenül belém zúgott. Elmondta, mondta, hogy tudja, hogy nincs esélye, etc.
Szegény, (utólag) kiderült, hogy még 1 évig szeretett. Mostmár a barátnőimnél is többre értékelem, van egy barátnője akit nagyon szeret. :) És bár mindketten dolgozunk, más-más műszakban, meg sokat van a barátnőjével, ha megoldható lenne tök simán el tudnám képzelni, hogy nála alszom, NÁLA, nem vele.
Ha a srác azt hiszi, hogy megdu.hatja a lányt, akkor fura a barátság, hogy nem tudta még kiismerni.
Ha ott alszol, biztasd, hogy olyan jó barátom vagy, és Te mint fiú jobban átlátod, van egy srác… ;) Csak ne titkolózz, mert a végén magára veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!