Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz megfenyegetni valakit azért hogy leszálljon a kiszemeltemről?
Figyelt kérdés
A csaj folyton a fiú körül ugrál és én már nembírom nézni, ezért arra gondoltam kicsi elbeszélgetek vele,hogy a dolgoknak bizony következményei lesznek...
Jó nembiztos hogy a legjobb megoldás,de más nemjut eszembe.
16/L
2010. jún. 7. 22:20
1/9 anonim válasza:
jöjj ösze a gyerekkel azt utána dara:))
2/9 anonim válasza:
igen, gáz...majd a kiszemelted eldönti, kit szeretne...semmi jogod befolyásolni ezt
4/9 Fke válasza:
megfenyegtnéd, hogy megvered? kur-va gáz :S
5/9 anonim válasza:
Azután a srác biztosan azonnal a karjaidba omlana. Tuti ötlet! ;)
6/9 anonim válasza:
Mivel te még ugyanúgy képtelen voltál elérni bármit a srácnál, mint az a csaj, lényegében igen, vetélytársak vagytok egyenlő ranggal, úgyhogy ha megfenyegeted, a legjobb amit elérhetsz, hogy elmondja a srácnak, hogy te ezt csináltad és végleg nem marad semmi esélyed nála.
7/9 anonim válasza:
Ugyan kérlek.... fogsz egy felfújható kis medence okosságot...töltesz bele rengeteg síkosítót, aztán elintézitek a másik csajjal a dolgot...
9/9 anonim válasza:
Verd meg, videózza le valaki, és küldd el nekem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!