Fiúk! Két gyerekkel elkelek még 24 évesen? Ti összejönnétek velem?
30-as nak teljesen igaza van. Ne apukát keress.
Engem nem rémisztene meg a dolog csak elvből sose nevelném más gyerekét. Én csak is a sajátomat fogom nevelni ott akarok lenni a szülésnél stb. És ugye a késöbbi dolog, hogy a gyerek a "pótapukával" szemben lehet eléggé tapitatlan mint pl, hogy nem vagy az apám nem parancsolsz és a hasonló beszólások. De mindenkinek más a gondolatmenete.
Csak ezért még simán, de számolnék a nagyobb rizikófaktorral. Pontosan azok miatt, amiket korábban leírtak, magam is óvatosabb lennék. Biztosan gyanakodva közelítenék, és először felmérném, mikor, miért és hogyan váltatok szét, milyenek a gyerekek, te milyen vagy, mit vársz tőlem, stb.
Amúgy meg szerintem futkos egy 35 és 45 közötti elvált apuka, akik rettentő boldogan csapnának le rád, ha ez mind stimmel. Elvégre egy cipőben jártok, mindkettőtöknek megvan a maga családja, csak éppen te még fiatalabb is vagy jóval, mint a legtöbb elvált anyuka. Szóval nem kizáró ok semmiképp.
Csak éppen azzal számolj, hogy ezen a portálon, ebben a kategóriában az átlagéletkor úgy 20 év. Ezért ilyen radikálisak a válaszok.
Hogy megmondjam az őszintét, én is nemmel szavazok, ha apát keresnél a gyereknek. Egy kapcsolat rendben van így, ha el tudod választani a két dolgot, tudsz időt szakítani a párodra a két nyerek mellett. Ha meg egy kapcsolat megy, és az idő is szépen lassan, akkor el tud mélyülni annyira, hogy valaki bevállalja a gyerekeidet is veled együtt.
Ez rajtad már nem segít, de máson talán még igen: én úgy vagyok vele, hogy ha akkor ismerek meg valakit, amíg terhes, és közben vagyok vele, és együtt csináljuk végig a dolgot, akkor inkább el tudom fogadni, hogy valaki más gyerekéről van szó. Ha valaki egyedül marad, de már útban van a baba, szerintem ne várjon az ismerkedéssel addig, míg megszül, vagy ovis lesz a gyerek! Biztos vagyok benne, hogy másnak is egy erősebb érzelmi kötés, ha a szüléskor, vagy akár a terhesség alatt már együtt vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!