Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kifelé mutogatás facebookon?...

Kifelé mutogatás facebookon? Mennyire valós az érzés, amit facebookra kiírkálnak? Többi lent!

Figyelt kérdés
jóval 20 év feletti srác, nagyon jól ismerem, komoly volt, sose facen élte az életét és elítélte az ilyesmit. Mostanában állandóan kiírja meg kirakja állapotba h ő jaj milyen szerelmes. Meg idióta b*zis képeket rak fel magáról....nevetséges. Miért csinál ilyeneket? Kinek akarja mutogatni magát? Mi a véleményetek az ilyesmiről? Azért kérdezem mert én nem a facen nőttem fel és rendesen 20 év fölött vagyok, nem vagyok benne a faces dolgokba, csak sokszor látom a kiírásokat.

2014. febr. 8. 19:31
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Amennyi haszna van az internetnek, annyi hátránya is.... A facerol nem is beszelve
2014. febr. 8. 22:41
 22/25 Szergej55 ***** válasza:
Nyilvánvalóan.
2014. febr. 8. 22:54
 23/25 A kérdező kommentje:
Lehet velem van a baj... talán maradi vagyok, h nem rakok ki 3 naponta valami igénytelen képet hülyén felöltözve. jó ha negyedévente kirakok egy újat :D
2014. febr. 9. 17:31
 24/25 anonim válasza:
De, hogy te se vagy 100-as, ahogy ezen hisztizel.
2014. febr. 10. 09:15
 25/25 A kérdező kommentje:
ez nem hiszti... csak döbbenet h néhány huszonéves (tisztelet a kivételnek) milyen gyerek szinten van
2014. febr. 10. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!