Baj, ha arra vágyom, hogy szerelmes legyek? Mármint, hogy az alakuljon ki bennem?
Én is ezt várom, hogy legyen valaki akivel kölcsönös a "kémia".
20f
Szerintem nem baj, sokan szeretnénk így érezni, én is, te is, meg még itt pár válaszoló. :)
"az sem kell, hogy szeressen csak érezze magát jól velem" Viszont ezzel egy picit nem értek egyet. Gondolj bele, lenne egy párod, akibe szerelmes vagy, viszont ő nem érzi ugyan ezt. Szeret, a maga módján, de mégsem szerelemmel. Bár ha úgy vesszük, amit szerettél volna, azt megkaptad: a szerelem érzetét, hogy valakit szeretsz. De azért szerintem valahol mindkét félnek ugyan azt kéne éreznie.
Ahogy a 3. válaszoló írta, azért jó, ha kölcsönös a kémia a két fél között.
Na, ez most lehet kicsit furcsán hangzik, csak dolgozik bennem a lázcsillapító. :)
20/L
Köszőnöm a válaszokaat :)
azért nem fontos, hogy szeressen, mert csak azt szeretném hogy én szeressem :D viszont ha szeret az sem baj :) csak tudjam szeretni :)
juuj :/ ha lázas vagy az nem jó.. :S Jobbuláást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!