Azt hiszem szerelmes vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy hazibuliban talalkoztam, megismerkedtem egy fiuval, csokoloztunk is....azota nem is beszeltem vele, de azt hiszem szerelmes vagyok bele, hianyzik es csak ra tudok godolni, most mit kellene tennem?2014. jan. 18. 16:40
1/10 WheneverYouWant válasza:
Gondolj rá erősen .. attól egyszercsak megjelenik előtted.
2/10 anonim válasza:
És később ezeket fogjuk feleségül venni... Belegondolni is rossz..:(
3/10 A kérdező kommentje:
:))))de komolyan kerdeztem...
2014. jan. 18. 16:44
4/10 anonim válasza:
uhh kettes :DD de kedves vagyxddd
5/10 anonim válasza:
Kettes vagyok, szerinted nem? Kérdező, nem akarok bunkózni, de szerintem 15 éves vagy és gőzöd sincs semmiről. A kérdésre válaszolva: Keresd meg, jöjj össze vele, majd hagyd, hogy kidobjon és ne írj ki kérdést utána, hogy mit tégy.
8/10 A kérdező kommentje:
:)))egyébként nem 15 éves vagyok, hanem 18...de nem komolyan kérdeztem, csak túl sok ilyen és ehhez hasonló kérdést olvastam, és kíváncsi voltam, hogy milyen válaszokat adtok...csak vicc volt :D
2014. jan. 18. 16:53
9/10 anonim válasza:
jajj mennyjel mar aludni,hulye p.ics@..
10/10 anonim válasza:
bocsi, de szerintem nem lehetsz szerelmes néhány csók után. a szerelem nem egyenlő a vonzalommal.
saját magamról beszélek. vannak, akikkel szívesen csókolóznék bármikor, de az nem jelenti azt, hogy szerelmes vagyok beléjük.
és ha azóta nem is beszéltetek, nem is hiszem, hogy nagyon ismered. mert egy buliban nem hinném, hogy olyan mélyen megismerkedtetek volna..
szóval attól, hogy helyes, vagy hogy jó volt vele, vagy mindkettő, nem szerelem. pláne, hogy nem is keresett, felejtsd el, oké. szerintem csak bulis kavarás voltál neki, azt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!