A sors játszik velem, a csaj kinoz, vagy csak szerelmes vagyok?
Van egy lány ismerősöm,elég jó a kapcsolatunk,egyet kivéve,
nem nem az én barátnőm! Bonyolítja a dolgot hogy van egy pasija akivel hét éve vannak együtt,a pasi épp most készül megkérni a kezét, de a csaj már nem érez iránta úgy mint kezdetben,annyira nem hogy más pasi után érdeklődik,szerelmes a másik pasiba aki viszont eléggé távolságtartó vele,mondhatni a csaj össze van most zavarodva,és most jövök én a képbe,mint írtam jó vele a kapcsolatom,vesztemre! Ugyanis bujkál bennem valami ha vele vagyok,ha rá gondol ok,úgy érzem karnyújtásra van tőlem mégis elérhetetlen számomra. a gondom a következő sokszor elhatároztam hogy nem gondolok rá,nem beszélek vele,de ilyenkor a sors játszani kezd velem,és a csaj elkezd engem hívogatni,faceen írogatni nekem hogy látni akar,meg beszélni velem, tudom magamban hogy le kell mondanom róla mert nem lehet az enyém, de mégis mindig ugyanaz van hogy valami,valaki vagy a sors,nem engedi elfelejtenem őt! És ez szörnyű,Lelkileg is és érzelmileg is kikészít maga a helyzet!Tanácsokat kérnék,mi a megoldás ebben a helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!