Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek létezik olyan...

Szerintetek létezik olyan csaj, akinek elromlott valami ott bent és egy csúnya fiú tetszik meg neki, lesz szerelmes mondjuk egy csúnya fiúba? :D

Figyelt kérdés
Tudom, nagyon hülye kérdés, de én csúnya fiúként már tapasztaltam elég fura jeleket, volt, hogy tök szép csajtól és ezért is gondoltam, hogy megkérdem, persze lehet csak félreértés, de már az is gyanús volt, hogy megkérdezte van-e barátnőm, egy másik meg hátraforudlt utánam többször is és egyszer még rám is mosolygott. Annyi a gond ebben, hogy én full ronda vagyok, még a testem is szar, a fejemről nem is beszélve, ezért fura, hogy némelyik csaj úgy viselkedik, mintha bejönnék neki.
2013. máj. 22. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak a pénzedet akarja,hogy vegyél neki valamit
2013. máj. 22. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Véletlen nem egy drága audival jársz mindenhova? Ez mindent megmagyarázna.
2013. máj. 22. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
lehet te is bebeszéled magadnak h csúnya vagy (mint én). küldhetsz fotót és megmondom h az vagy e vagy nem :)
2013. máj. 22. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
A nőknél jóval fontosab a magabiztosság, a higiénia és az ember "kisugárzása". Nem azt mondom, hogy a külső nem számít, mert de: Ugyanakkor ha minden más rendben van, miért ne jöhetnél be egy lánynak? Lehet csak az onbizamlad kicsi.
2013. máj. 22. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
attól még másnak tetszhetsz, hogy magadat csúnyának tartod. lehet, hogy csak másképp vagy szép.:)
2013. máj. 22. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha bepróbálkozik nálad egy lány, és azt gondolod, hogy nincs rendben vele valami, azzal el is riaszthatod. Ne nézd idiótának.

Amúgy biztos nem is vagy csúnya, csak bebeszéled magadnak.

2013. máj. 22. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen "elromlott" csajszi vagyok! Csak csúnya pasik társaságát keresem! Mert ők megbecsülnek, és tisztelnek, nem úgy, mint a nagyképű p öcsök. De miért nem mész oda a csajhoz, ha tudatta veled, h bejössz neki?! :)

18/l

2013. máj. 22. 21:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Odamennék, ha tudnám, hogy tényleg bejövök nekik és nem csak félreértés vagy mit tudomén. Félénk, visszahúzódó, ronda srác vagyok, nem vonzó ez egy csajnak sem. De tényleg olyan fura, mert például volt olyan is, hogy jött velem szemben egy tök jó csaj és még úgy csinált, minhta ő jött volna zavarba tőlem. Amint meglátott egyből megsimítgatta a haját meg amikor közeledtünk egymáshoz lehajtotta a fejét maga elé. Vagy lehetg olyan ronda vagyok, hogy megijedt tőlem. :D

Egyébként nem csak bemesélem, volt már olyan, hogy csajok mondták, hogy ronda, nyomi vagyok vagy csak úgy kinevettek tök ismeretlen csajok, akik megláttak, szóval tudom én hogy ronda vagyok már jó ideje.

2013. máj. 22. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
én is tapasztaltam már ilyet többször,és én sem vagyok egy matyóhímzés.Csak néztem ki a fejemből olyankor hogy "mi van??!"Lehet h nem is vagyunk csúnyák...
2014. aug. 28. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!