Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki ha szerelmes, képes a hűségre?
Állandóan azt látom, hogy fűvel-fával csalják az asszonyt/barátnőt! A nő meg vagy annyira elvakult, hogy nem akarja észrevenni, vagy ha meg is tudja, megbocsájtja... :(
De ez valami biológiai dolog? Hogy minden kis krvát meg kell b@szni, aki felkínálkozik?
Nekem is tettek már ajánlatokat, de ha volt barátom, nem álltam szóba ilyenekkel! Nem lehet nemet mondani?
A férfiak álltalában nem tudnak.Szerintem hormonok és a birtoklási vágy.
De! vannak hűséges pasik is csak egyre ritkább...
Nem kell a rinya, persze, hogy van. Gondolod ennyi sok ember közül ne lenne mindenre példa? Ráadásul ez nem egy extra dolog, igazából nagyon sokan vannak így, csak a többi a feltűnő.
Aki meg a biológiával meg evolúcióval akar jönni, hogy márpedig ez kell, arra ne hallgass, mert nem ért hozzá. Valami hülye nőimagazin kitalálta, ők meg gondolkodás nélkül fújják.
Én sehol nem látom, hogy csalnák az asszonyt... bár a környezetemben értelmes, tanult, rendes emberek vannak, nem nagymacsót játszó férfiak. Aki olyat választ az ne csodálkozzon ha megcsalják.
Az én párom a haverjának mondta régen hogy ő csak egy nőt szeretne az életében, semmi többet. Nem is ismerkedett soha, szóval nem félek hogy valaha is megcsal. Nagyon nem az a típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!