Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy szerelmes vagyok csak nem tudok róla?
A barátommal fél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem, ő is engem, de egyikőnk sem szerelmes a másikba. Nekem volt előtte egy 1 éves párkapcsolatom amikor nagyon szerelmes voltam és sajnos csúnya vége lett a dolognak.
Tegnap előtt este amikor együtt aludtunk a barátommal beszélgettünk a szerelem dologról ismét. Szerinte szerelmes vagyok belé csak nem tudok róla... Ilyen létezik?
Nem tudok és nem is akarok szerelmes lenni soha többé. Persze tudom, hogy nem akarat kérdése.
Előre is köszönöm a válaszokat!
17/L a barátom 24
"Szerinte szerelmes vagyok belé csak nem tudok róla... Ilyen létezik? "
Létezni olyan létezik, hogy az illető később kapcsol, hogy szerelmes. De szerintem a barátodnak kissé "picinyke" az egója.
Igen ,létezik ,h szerelmes vagy belé csak nem tudsz róla.
Én több mint egy év múlva jöttem rá ,h végig szerelmes voltam/vagyok a haveromba(aki szinten szeretxd)... :)
"Nagyon szeretem, ő is engem, de egyikőnk sem szerelmes a másikba."
"de én például róla tudom hogy szerelmes belém"
Hopp, egy picinyke ellentmondás :D
Ha szerelmes vagy tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!