Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy szerelmes vagyok csak nem tudok róla?

Figyelt kérdés

A barátommal fél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem, ő is engem, de egyikőnk sem szerelmes a másikba. Nekem volt előtte egy 1 éves párkapcsolatom amikor nagyon szerelmes voltam és sajnos csúnya vége lett a dolognak.

Tegnap előtt este amikor együtt aludtunk a barátommal beszélgettünk a szerelem dologról ismét. Szerinte szerelmes vagyok belé csak nem tudok róla... Ilyen létezik?

Nem tudok és nem is akarok szerelmes lenni soha többé. Persze tudom, hogy nem akarat kérdése.

Előre is köszönöm a válaszokat!

17/L a barátom 24

2013. máj. 12. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes vagy aról tudsz
2013. máj. 12. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:

"Szerinte szerelmes vagyok belé csak nem tudok róla... Ilyen létezik? "

Létezni olyan létezik, hogy az illető később kapcsol, hogy szerelmes. De szerintem a barátodnak kissé "picinyke" az egója.

3/7 anonim ***** válasza:
Anyám borogass.
 4/7 A kérdező kommentje:
Második.. bevallom egóval nincsen baj, de én például róla tudom hogy szerelmes belém. Mert nem csak én mondom ezt hanem rajtam kívűl a húgai a szülei, az én szüleim, meg mindenki aki jól ismeri.. szóval állítása ellenére az.. szerintem..
2013. máj. 12. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen ,létezik ,h szerelmes vagy belé csak nem tudsz róla.

Én több mint egy év múlva jöttem rá ,h végig szerelmes voltam/vagyok a haveromba(aki szinten szeretxd)... :)

2013. máj. 12. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:

"Nagyon szeretem, ő is engem, de egyikőnk sem szerelmes a másikba."

"de én például róla tudom hogy szerelmes belém"

Hopp, egy picinyke ellentmondás :D

Ha szerelmes vagy tudsz róla.

2013. máj. 12. 22:07
 7/7 A kérdező kommentje:
hát azért nem ellentmondás mert, ő csak azt állítja :D én meg tudom, legalábbis azt hiszem
2013. máj. 13. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!