40feletti, piás, nős, családos férfiba szerelmes egy szexi csaj?
szexi, de értelmileg hátrányos helyzetű lány.
az alkoholisták pöcörője már fél hatot mutat :D
köszi:)
amugy tényleg?? akkor a szerelmemnek már nem áll fel??? :) :( hátha velem igen!! én lehetek neki az álma!!! vicc nélkül, látom, ahogy bámul.
most öszintén!! odavagyok érte!!! szerintetek kidobja anyut??? én sokkal jobb vagyok!! van 3 gyerek!!!
ha nö vagy....szeretnél te igy kinézni, akár ha 16 éves takony is vagy....vagy huszonéves menyasszony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!akkor se érhetsz a nyomomba.
viszont ha pasi vagy.... örülnél te ha ilyen nöd lehetne egyszer életben. még akkor sem, ha fizetsz egy jo prostinak!!!!!
ezt az elözönek irtam...amugy nem pont 39, csak nem akarom bárki felismerjen a pontos korom alapján!!!!!!!!!!!!!!!!!
volt tizenéves, 40 körüli, kiscici-nagycici, szilikonos. alkoholistákra bukó öregecskedő szinglim még nem volt
nem fizetnék érte! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!