Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok egy lányba,...

Szerelmes vagyok egy lányba, nem tudom hogy mondjam el neki, segíttetek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ő egy nagyon szép lány és elég inteligens, nem köcsög...
2014. jan. 16. 18:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Csak akkor mondd el neki, ha tudod hogy te is tetszel neki,:c
2014. jan. 16. 18:21
 2/26 tetro ***** válasza:

Elé állsz, és:

"Hú, de szerelemes vagyok!

Nagyon szerelmes vagyok!

Tebeléd, tebeléd!

Szerelmes vagyok én!

Nagyon szép vagy te!

Gyönyörű vagy te!

Nagyon szép a szemed!

Nagyon szép a hajad!

Olyan boldog vagyok én!

Elég boldog vagyok én!

Nem tudom elmondani,

hogy mennyire szerelmes

Vagyok beléd én! Én!

Én lennék a világon

a legboldogabb ember,

Hogyha hozzám jönnél

feleségül majd egyszer!

Hú, de szerelmes vagyok!

Nagyon szerelmes vagyok!

Tebeléd, tebeléd!

Szerelmes vagyok én!

Nagyon szép vagy te!

Gyönyörű vagy te!

Nagyon szép a szemed!

Nagyon szép a hajad!

Olyan boldog vagyok én!

Elég boldog vagyok én!"

2014. jan. 16. 18:22
 3/26 A kérdező kommentje:
és honnant tugyam meg hogy bejövök e neki, nameg ez a vers(ha boldog vagyok, és még nem járunk akor kicsit:S, meg elolvastam oszt ugy irtad le hogy vices) Nekem értelmes válaszokat is küldhetnetek...
2014. jan. 16. 18:28
 4/26 anonim ***** válasza:
62%

Ezek értelmes válaszok.

Hány éves vagy?

Hívd el valahova, ha lerohanod a semmiből pl: az előző válaszoló versével nem biztos ,hogy jó sül ki belőle.

Nem kell semmit sem elsietni.

OFF:

-Még szép ,hogy nem köcsög ,ha már egy vázába lennél szerelmes az gáz lenne.

-A szépség relatív. Ami neked szép lehet másnak nem és fordítva.Van aki a tinir*b*nc*kat szereti, van aki a kedveseket,és van aki a köcsögöket.

-"Lehet normális válaszokat küldeni":Muszáj? Én nem akarok nincs kedvem, inkább írok valami hülyeséget.(Ezt nyavalygós hanglejtéssel képzeld el).

2014. jan. 16. 18:37
 5/26 anonim ***** válasza:
Egyszer együtt mentek az úton valami indokkal hogy "én is erre megyek" és beszélgettek a szerelemről tattara tattara és elkezdesz célozgatni hogy "pedig olyan szép vagy" és ha olyan a reakció hogy úgy érzed lehet valami akkor bumm "én szeretlek téged". Ennél cukibb nincs. ^^ a cuki pozitív most
2014. jan. 16. 18:40
 6/26 A kérdező kommentje:
a kövi 2 böl az első job mint 1 vicoldal a másikra pedig azt tudom mondani hogy mesze lakunk egymástol és az uton hogy menék vele 2 esbe ha nagy tömeg és még 3 barátnője van ott?
2014. jan. 16. 18:43
 7/26 anonim ***** válasza:

Oh. Ezt nem mondtad ne kend rám.

Akkor a suliba próbálj meg a kezébe nyomni egy cetlit hogy "beszéljünk ... ...kor" (hely,idő). Akkor nyugiba elmeséled neki amit szeretnél és úgy ahogy szeretnéd. A grácia meg le van rázva.

2014. jan. 16. 18:48
 8/26 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Szeretem ha az embereket megtudom akár egy kicsit is nevetetni, és gyakran írok,mondok,segítek ilyen vicces módon miközben tényleg segítek azon az emberen.(Nem mindig sül el jól)

Amúgy meg mond el neki,hogy hazakíséred vagy valahova el kell menned (pl.: vázát tisztogatni) és az pont "véletlenül" egybeesik azzal amerre ő megy vagy valami hasonló.

És nem hiszem ,hogy mindig ott vannak a barátnői de ha igen akkor próbáld elérni ,hogy most ne jöjjenek veletek.

Meg mindig van legalább egy nap amikor egyedül megy haza.

2014. jan. 16. 18:53
 9/26 A kérdező kommentje:
hát a cetlire ha nem jön el, nem tudja hol van, másnap mindenki röhög?, a vices emberre meg hát hazakisérném kár hogy más buszra szál meg ienek, meg monyam azt neki hogy vázát tisztogatni megyekXD ez töb a soknál légyszi vices ember töb ertelmet mer szerelmesen fogok meghalni:(, pedig nem tervezem a hálált
2014. jan. 16. 18:58
 10/26 anonim ***** válasza:

#7:

Nem biztos ,hogy jó ötlet én speciel esetek 90% nem mennék el ha így egy papír cetlin hívnak ,egyből gyanakodni kezdenék(10% ha valami nagyon jó csaj).

De ez én vagyok csak szólok ,hogy veszélyes lehet.

2014. jan. 16. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!