Kifelé mutogatás facebookon? Mennyire valós az érzés, amit facebookra kiírkálnak? Többi lent!
a facen szerintem mindig pillanatnyi hangulat van jelen
most hősszerelmes, egy hónap és hősbánatos, vagy akármi. mindig az akkor, pillanatnyi érzések kerülnek kiírásra.
magyarán pillanatnyi állapotokat tükröz a face.
3as válaszoló nem értelek. ?
4. igen szerintem is pillanatnyi állapot. De most ilyen alapon én is kiírhatnám, h boldog vagyok, mert bulizni megyek és itt és itt vagyok :D De mi értelme ennek? Miért fontos az h mások ezt lássák?
ez olyasmi lehet, mint amikor látsz egy csodálatos dolgot, vagy akár egy ufot, de egyedül nem elég látni, azt érzed ezt másnak is látnia kell.
szóval az emberi természet szeret mindent megosztani a másikkal, örömét, bánatát.
amugy én meg a képek lájkolását nem értem. meg eleve a lájkolást. ha nem is képet, akármit lájkolni. az minek.
Lájk elsősorban azért van, mert így válik elérhetővé egy adott oldal frissítése, szal a kedvenc zenekaromat lájkoltam és azóta látom, h postolnak koncertről képeket, videókat, egy másik az új számát itt osztotta meg egyedül stb.
Abban meg semmi kivetni valót nem látok, h valaki feltölt magáról vagy bármiről egy képet, videót és jelzem neki ezzel, h tetszik.
A marhaság amit meg a haverod megoszt valszeg valakinek szól és azt várja, h majd észreveszi ez a valaki.
Ez valóban elég gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!