Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kifelé mutogatás facebookon?...

Kifelé mutogatás facebookon? Mennyire valós az érzés, amit facebookra kiírkálnak? Többi lent!

Figyelt kérdés
jóval 20 év feletti srác, nagyon jól ismerem, komoly volt, sose facen élte az életét és elítélte az ilyesmit. Mostanában állandóan kiírja meg kirakja állapotba h ő jaj milyen szerelmes. Meg idióta b*zis képeket rak fel magáról....nevetséges. Miért csinál ilyeneket? Kinek akarja mutogatni magát? Mi a véleményetek az ilyesmiről? Azért kérdezem mert én nem a facen nőttem fel és rendesen 20 év fölött vagyok, nem vagyok benne a faces dolgokba, csak sokszor látom a kiírásokat.

2014. febr. 8. 19:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

én speciel egyedül abban látom hátrányát, hogy így minden ex megmarad meg a velük való kontakt, mint valami exfeleséggel akitől közös gyerek van és tartani kell a kapcsolatot.

nekem ez van nagyon ellenemre.

mert a faces idők előtt pl akit kidobtak, azt tényleg kidobták örökre.

de amúgy a face függők, meg akiknek életük sincs, azok valóban azt is megosztják mikor mennek wc-re. ez tényleg azt tükrözi életük sincs.

2014. febr. 8. 20:25
 12/25 A kérdező kommentje:

Az utolsó két válasz is hasznos volt. :))

Igen elég gyerekes és valakinek fel akarja kelteni a figyelmét v bosszantani akarja.... v reakciót vár valakitől, de nem kapja meg és már azért is rakosgat ki dolgokat.

Utolsó ott a pont... életük sincs.

2014. febr. 8. 20:35
 13/25 Szergej55 ***** válasza:
A faszbúk kiváló személyiségteszt: akit az ottani kiírásai alapján fogyatékosnak gondolsz, az az is, tök mindegy, milyennek ismered alapvetően. Ami a másik szintén tökéletes debilmérce, az a HOGY szó kiírása, illetve annak nem megtétele.
2014. febr. 8. 20:55
 14/25 A kérdező kommentje:
UToLSÓ NEM ÉRTEM A mÁsODlK mondatodat. Amúgy igazad van teljesen
2014. febr. 8. 21:46
 15/25 Szergej55 ***** válasza:
Köszönöm. Arra gondoltam, hogy írd ki a hogy szót h-zás helyett, néhány árnyalattal értelmesebbnek tűnik tőle a mondanivalód, ne hagyjuk a nyelvet az sms nyelvezet szintjére süllyedni, ha már olyan sokan büszkék rá.
2014. febr. 8. 21:58
 16/25 anonim ***** válasza:

"ne hagyjuk a nyelvet az sms nyelvezet szintjére süllyedni"

Az az igazság, hogy jó 10 évvel ezelőtt a fórumokon senki nem írt annyira helyesen és "szépen" ahogy manapság. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy az idősebb korosztály is megjelent a neten, akik egy kukkot nem értettek az internetes szlengből és elkezdték oltogatni az embereket. Később megjelentek azok - a magukat érettnek gondoló emberek is akiket úgy hívnunk, hogy nyelvtannáci és elkezdtek lovagolni a helyesíráson, holott többnyire még rövidítve, nagybetűk nélkül, ékezetek nélkül is jól lehet érteni mit akar kifejezni valaki, ha a vesszőket, pontokat normálisan használja és tud fogalmazni. Aki nem tud azon az iskola tud segíteni meg az irodalom és nyelvtan órák, de nem néhány önkéntes buzgómócsing aki azt hiszi, hogy attól elromlik a nyelv, ha rövidítéseket használunk és nem írunk a helyesírás szabályainak megfelelő módon minden egyes pillanatban az interneten. A nyelv amúgy is mindig fejlődik/változik, ezt el kell fogadni.

2014. febr. 8. 22:09
 17/25 Szergej55 ***** válasza:
Szerintem meg nagyon nem kell. Sosem voltam a kútbaugrós fajta, de ha te a birka tömeghez akarsz tartozni, szíved joga. Makk-makk.
2014. febr. 8. 22:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Jó akkor ne fogadd el, de attól még ez tény. 50-100 évvel ezelőtt sem úgy beszéltek az emberek mint ma. 500, 1000 évvel ezelőtt meg pláne, lehet egy kukkot nem értenének belőle miről vakerálsz ha megszólalnál.
2014. febr. 8. 22:20
 19/25 Szergej55 ***** válasza:
Azért ne keverjük már az igényesség témához a nyelv 6 millió évvel ezelőtti állapotát. Komolyan: milyen logikus érved van az ellen, hogy normálisan írjunk (,mert attól, hogy internet, még nem változik semmi, lehet rendesen kommunikálni)? Mert az megint más, hogy el akarom-e fogadni, vagy sem. Az, hogy el kell fogadni, szerintem nem kielégítő válasz. Egyébként kissé ambivalens a mondandód és az írásképed, ugyanis normálisan írsz. Végképp nem értek semmi! :)
2014. febr. 8. 22:25
 20/25 Szergej55 ***** válasza:
*t, ezek az átkozott ragok ma valahogy mindig lemaradnak, tényleg nézzétek el nekem, front van.
2014. febr. 8. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!