Lányok, elegendő ez a magasság?
Figyelt kérdés
176cm (84kg, 26/F) több nő is irta már hogy számukra ez túl alacsony, volt aki élőben is szóba hozta pedig több mint egy fejjel alacsonyabb volt nálam :/2014. febr. 7. 21:36
21/22 anonim válasza:
"amikor elmegyek valahova úgy érzem nincs "köztes kategória", hanem vannak a lányok által magasnak és alacsonynak tartott srácok"
Ezt az érzést le lehet küzdeni. 174 cm vagyok, régen frusztrált a dolog, ma már a legkevésbé sem, sikerült valahogy elfogadnom magam és nem törődni mások megjegyzéseivel (azóta igaz nem is voltak megjegyzések furcsa módon). Az emberek mintha megéreznék hol tudnak sebezni. Engem ezzel nem tudnak, mert elküldeném a halál f-a-szára aki emiatt beszólna.
Te ráadásul még jó súlyban is vagy, nem vedd magadra az ilyen idióták megjegyzéseit.
22/22 anonim válasza:
nekem nem annyira, 168 vagyok és 180-185 az ideális számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!