Egy 195 centis fiú már nagyon magasnak számít? Lehet kizáró ok ismerkedésnél ez a magasság?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 20:27
1/16 anonim válasza:
Ha magas az a baj, ha alacsony az abaj...vicc
2/16 anonim válasza:
Attól függ, milyen magas lányok tetszenek?
Én pl 172 cm vagyok és engem nem zavarna, de egy 160 cm lányt lehet.
Ez személy függő.
4/16 A kérdező kommentje:
nekem az a legnagyobb problémám,hogy a magas lányok nem igazán tetszenek(170 cm fölöttiek).
2014. jan. 17. 20:31
5/16 anonim válasza:
Hát én magas lányként mobdom, hogy én a nálam magasabb fiukat részesítem előnyben. :)
6/16 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek a magas fiúk, szóval nálam előny. Mondjuk szerintem engem észre sem vesznek a 168 cm-mel :D
Annyira kizáró ok, mint másnál az alacsonyság, a túlsúly, a soványság :D . Egyénfüggő!
7/16 A kérdező kommentje:
azért a túlsúly,túlzott soványság egyértelműen negatív külső tulajdonságok.
2014. jan. 17. 20:34
8/16 anonim válasza:
én is 195 cm vagyok :DD
de nem tudtam h van ikertestvérem :D
és mielőtt írnál üzit, én is fiú vagyok :P
am ez eléggé szubjektív
9/16 Rékcsi válasza:
Nagyon sok lány szereti a magas pasikat, köztük én is. Ez legyen a legkisebb problémád :)
16/L
10/16 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Láttam én már 150 "magas" csajt 190 feletti sráccal. Mondjuk viccesek is voltak. De mindegy. Én pl 177 vagyok, úgyhogy mellettem jól mutatna egy minimum 195 magas férfi.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!