Fiúk! Nektek fontos ismerkedésnél, hogy a lány milyen zenét hallgat, esetleg, hogy hasonló-e az ízlésetek?
Figyelt kérdés
van, aki ez alapján választ párt, mint pl. néhány rocker-metálarc? :D
17L
2014. jan. 16. 21:12
1/7 anonim válasza:
Nem fontos.
De azért ne legyen emo/bieber/gaga imádó, az sokat rombolna az összképen. De jó csöcsökkel azt is tudná kompenzálni.
3/7 anonim válasza:
Felőlem Gagát, Directiont és NyanCatet is hallgathat. Amíg nem ugatja le az Én kedvelt zenei műfajomat, nem oszt, nem szoroz.
4/7 anonim válasza:
nem mindig tükrözi a zenei ízlés a belsőt, de gyakran igen. nem fontos, de ha nagyon pop-sablonmetáldiszkó vagy beskatulyázott irányba megy el, akkor okozhat fennakadást. meg van még pár irányzat/előadó amit ki nem állhatok, és rendszerint a hallgatóik sem az én stílusom.
tehát van valami kapcsolat közte, de nem ez a legfontosabb dolog, amit először megkérdezek.
skat hallgatsz azért kérdezed?
5/7 A kérdező kommentje:
nem, nem hallgatok ska-t, a nevem sem ska ggirl, hanem skag girl (Irvine Welsh egyik könyvcímére utalva) :D amúgy nem fontos az én zenei ízlésem, nem az a kérdés oka :)
2014. jan. 18. 17:57
6/7 anonim válasza:
nálam a power metal jön be (Helloween-nel az élen), a csajom ennél visszafogottabb rockot szeret, de ha tucctuccot hallgatna, valószínü szóba sem álltam volna vele kapcsolatról.
7/7 anonim válasza:
Egy időben sok adatlapot elolvastam, kevés kivétellel egyfolytában rockerekbe meg metálosokba futottam bele, ez pedig nem az én stílusom. A bugyuta pop az én világom. Nem feltétlenül kell ugyanazt szeretnünk, de azért legyen néhány olyan szám amit mindketten bírunk. Részemről a fentin túl még sokmindent meghallgatok, csak az ismereteim nem teszik lehetővé átfogó stíluskép leírását. Szóval sok esetben tudom, hogy kva jó a zene, de nem tudom milyen stílus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!