Lányok, elegendő ez a magasság?
Azok a nők, akik ilyen szempont alapján szelektálnak a pasikból, nem érnek túl sokat.
Én 170 cm vagyok, a barátom 2-3 cm-rel magasabb nálam, és soha eszembe nem jutna emiatt nem szeretni őt... Ha alacsonyabb lenne, az sem lett volna kizáró ok anno az ismerkedésnél.
19L
Ez a magasság/testsúly arány arra utal, hogy a testalkatoddal és az összképpel is gond lehet, nem csak a magasságoddal.
Egyébként a magasság önmagában nem számít ennyire.
Az egyik legjobb barátom 165-170 cm körül van, de simán megb.asz vele egy magas vagy kicsit magasabb lányokat is. Mert a magasságon kívül sok más nők számára vonzó tulajdonsága van: Önbizalom, határozottsága, dominancia, magabiztosság, stb.
Több nővel kefélt, mint én, aki meg 195 cm vagyok.
Szóval a magasság önmagában ba.szottul nem számít!
most nem értem túl sok ez a 84kg vagy túl kevés? :D
mondjuk számomra kevés, folyamatosan tömegelek, 60 kilósan kezdtem el súlyzózni
5. vagyok. Azt hittem dagadt vagy, de akkor nem szóltam. Ha izom van rajtad, az király! Elismerésem!
Ahogy a 8. válaszból láthatod, ez sokszor öngerjesztő folyamat.
Sokszor maguknak a férfiaknak van bajuk a magasabb nőkkel. És ilyenkor ha egy alacsonyabb férfi otthagy a saját komplexusa miatt egy magasabb nőt, akkor a nő később alapból nem kezd alacsonyabb férfiakkal.
170 alatt számít igazából alacsonynak egy srác, de még akkor is simán tud csajozni. :) vannak nagyon magas elvárású csajok, de velük meg ne foglalkozz, ők nem a többség.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!