Lányok, elegendő ez a magasság?
11/22 A kérdező kommentje:
nekem aztán 8 hogy a lány milyen magas én nem hagynám ott ezért, igazából nem is magasabb lányok irták/mondták ezt hogy "alacsony" vagyok, hanem nálam kisebbek...ez a fura
nekem nem mert 180 vagyok
2014. febr. 7. 22:09
"volt aki élőben is szóba hozta pedig több mint egy fejjel alacsonyabb volt nálam"
Ahaha én 5 centiről az arcábaröhögtem volna :D lehet arra fogni, hogy kinek mi tetszik, de az ilyen csajok akik a saját termetükhöz képest óriásokra gerjednek hát nem tudom... Valami nem lehet kóser náluk. :D De végülis nem számít ha jól érzi magát így akkor egészségére.
2014. febr. 7. 22:10
Nem ,csak a ki állásoddal van gond .
2014. febr. 7. 23:13
Nekem nem szamit a magassag. Nem is ertem masoknak miert szamit...
2014. febr. 8. 07:49
Az elozo vagyok: csak akkor gaz a magassag ha alacsonyabb vagy egy lanynal. De te esetedben akkor a lany magassaga nagy
2014. febr. 8. 07:51
Ne törődj az ilyen megalomán törpékkel, a legidegesítőbb fajta ami csak létezhet a lányoknál ez a 150 centi vagyok, de 185 alatti pasira rá se nézek - típus... valaki nekem is elmagyarázhatná hogy a jó égbe lehet hogy nem elég nekik 20-25 centis magasságkülönbség, minek 35 meg fölötte... :_D igaz én nem férfi vagyok mint a kérdező, hanem egy normál magasságú lány, aki nem bírja felfogni minek félméter különbség egyeseknek.
(mielőtt az alacsony lányok jönnek sértődni, megalomán törpe alatt csak erre a kategóriára gondolok, ne vegye magára mindenki aki alacsony mert a normálisakkal semmi bajom és nem "törpézem" le őket!)
A kérdésre is válaszolva, mindig is emberfüggő marad hogy kinek mi "elegendő" de azokkal értek egyet hogy a normálisabbja nem fog ez alapján első körben kiszórni. Ha lenne egy pasi aki mindenestül bejön nekem de nem 186, hanem 176 centi mint a kérdező, rohadtul nem érdekelne (én 168 vagyok nekem már amúgyis jó az, alig hordok magassarkút)
21/L
2014. febr. 8. 12:57
18/22 A kérdező kommentje:
előttem szóló hölgynek egy hatalmas nagy zöld pacsit és egy kézcsókot küldök :D
Kérdező, Te jobban így is jobb helyzetben vagy mint Én. Én csak 170cm vagyok, és nők észre sem vesznek, hisz mindegyiken magassarkú van. a te magasságod még átlag kategória, elmegy. Valaki előttem nagyon helyesen megírta a magassághoz való viszonyukat a megalomán törpéknek. Rengeteg ilyet látok, hogy a nő 155-160cm, míg a férfi 185-190cm, szóval ezek nem egyedi esetek sajnos. Te akkor is jobb helyzetben vagy, mint mi akik tényleg alacsonyak vagyunk 170cm v alatt.
2014. febr. 8. 16:55
20/22 A kérdező kommentje:
Igen kedves előttem szóló, bár amikor elmegyek valahova úgy érzem nincs "köztes kategória", hanem vannak a lányok által magasnak és alacsonynak tartott srácok, én az alacsonyak közé még épp beférek, tudom határeset, de amúgy mint te és mások is leirták előttem a "megalomán törpék" akik igazi önbizalom romboló hatással tudnak ránk lenni, én erre a nyers őszinteségre egy internetes találkán fáztam rá egy hasonló kaliberű lánytól (kb 158cm) ugye állati nagy összhang az megvolt chat-en köztünk, leirtam persze a magasságom, különösebb szóvaltás erről nem történt, érdekes mód élőben elsőként jegyezte meg negativ fennhangon, az előző 190 magas ex barátját emlegetve, kérem szépen milyen dolog ez egy randin...nekem ennél a pontnál lett elegem mindenféle internetes álszenteskedésből, mások balgasága, infantilis elvárásai miatt azt javaslom neked is nem szabad frusztráltnak lenni, menni kell előre tovább, a hátad mögöd hagyni az ilyen lányokat.
Kapcsolódó kérdések: