Nagyon magas Lányok/Nők (180,190cm felett)! Zavar titeket, ha a barátotok alacsonyabb nálatok, vagy csak veletek egymagas, magasabb jöhet szóba? 29/F
Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 20:58
4/7 anonim válasza:
Ha pár centivel alacsonyabb az nem zavar,de ha sokkal kisebb lenne az már igen. (én 184,barátom 176cm.)
5/7 A kérdező kommentje:
És a 2m (vagy akörül) szerintetek már túl magas egy férfinál?
2014. febr. 4. 12:16
6/7 anonim válasza:
Nincs túl magas férfi ahogy nincs túl alacsony nő se. 180 fölött vagyok, így mindig nálam magasabb fiúkat próbáltam keresni. Most 10 centivel magasabb a barátom és tökéletes. Tudok mellette magassarkút felvenni és nem érzem egy trampli óriásnak magam mikor együtt megyünk valamerre.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!