Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez lenne a megoldás?

Ez lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Mit szólnál ahhoz ha lenne egy internetes kezdeményezés ami arra hivná/kérné fel a fiúkat/férfiakat hogy tartsanak egy hetet ami alatt hanyagolják a nőkkel/lányokkal való ismerkedést/kapcsolatba kerülést/udvarlást, jót tenne már szerintem a társadalomnak ahol a nők többsége túl nagy figyelmet kap akárhol megjelenik interneten vagy előben...kicsit talán jobban értékelnék ha egy férfi hozzájuk szólna....?

Egy hétig szünetel minden akkor, nem ir rád se perverz, se normális, élőben a szórakozóhelyeken/utcán/melóhelyen stb....nem néznek utánad, nem szólitanak le, nem szemeznek veled, gyakorlatilag levegőnek néznek...persze ez nem fog sikerülni, csak játszunk el a gondolattal, nyilván akik kapcsolatban vannak esetleg házasok ott ez nem működne ilyen szinten.

2014. jan. 25. 00:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon elkeseredett lehetsz már.
2014. jan. 25. 01:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Én immáron 20 éve támogatom eme nem létező kezdeményezést.

20/F

2014. jan. 25. 01:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon ki vagy cimbora! De azért van benne valami!
2014. jan. 25. 01:36
 4/8 Marc Bolan ***** válasza:

Nem.

Szerintem nincs is mit megoldani.

2014. jan. 25. 01:37
 5/8 A kérdező kommentje:
"csak akkor tehetsz meg mindent ha már semmid sincs" :D
2014. jan. 25. 02:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz meg mindent, legfeljebb bármit, de legfőképpen azt sem.
2014. jan. 25. 02:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezzel az a baj, hogy ezt csak azok tartanák be, akik nem sikeresek a nőknél (akik sikeresek majd hülyék lennének változtatni a stratégiájukon) és ha tőlük nem kapnának figyelmet a nők egy hétig, nyilván nem törné össze őket túlságosan, a legtöbben észre sem vennék.
2014. jan. 25. 06:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Támogatva :D
2014. jan. 25. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!