Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez lenne a megoldás?

Szerintetek ez lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Mit szólnál ahhoz ha lenne egy internetes kezdeményezés ami arra hivná/kérné fel a fiúkat/férfiakat hogy tartsanak egy két hetet ami alatt hanyagolják a nőkkel/lányokkal való ismerkedést/kapcsolatba kerülést/udvarlást, jót tenne már szerintem a társadalomnak ahol a nők többsége túl nagy figyelmet kap akárhol megjelenik interneten vagy előben...kicsit talán jobban értékelnék ha egy férfi hozzájuk szólna....?

Egy két hétig szünetel minden akkor, nem ir rád se perverz, se normális, élőben a szórakozóhelyeken/utcán/melóhelyen stb....nem néznek utánad, nem szólitanak le, nem szemeznek veled, gyakorlatilag levegőnek néznek...persze ez nem fog sikerülni, csak játszunk el a gondolattal, nyilván akik kapcsolatban vannak esetleg házasok ott ez nem működne ilyen szinten.

2014. jan. 21. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ezt kellene csinálni! Leszarni őket mint ahogy ők is teszik velünk!
2014. jan. 21. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Ajj, halljátok ma is jött a pasi. és felakart szedni. De nem is olyan helyen voltam ahova ezért megy az ember. Szóval én meg visszautasítottam. Nem gorombán, tök rendesen. Erre ő felkapta a vizet,elkezdte mondani hogy vele minden nő ezt csinálja. De hát most erről nem tehet senki. Nem??? Az senkinek se tesz jót ha szánalomból elmegyünk a fiúval. Nem levegőnek nézünk titeket, hanem egy lánynak sokkal kevesebbet jár az esze a szexen mint egy fiúnak, úgyhogy sajnálom hogy nem úgy tekintek az utcán sétáló férfiakra, mint álló péniszekre.

De nyugodj meg nemsokáig fogod úgyérezni hogy a fiúk nem kapnak kellő figyelmet. Ha majd lesz barátnőd, és meglátod csak beszélni egy másik sráccal rögtön görcsben lesz a gyomrod, és rögtön észreveszed ha a csaj ránéz egy másik fiúra. Ésakkor majd jól lerib**cozod.

2014. jan. 21. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindjárt meg is fordíthatnánk a helyzetet, és a férfiakat is zaklathatnák, felháborodva, ha nem mondanak igent mindenkinek és rib***cozhatnák teljesen normális öltözködésért.
2014. jan. 21. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!