Nem tudok miről beszélni egy lánnyal aki megtetszett nekem. Mi lehet a probléma vagy arra a megoldás? 14/F
Figyelt kérdés
Pár napja megismertem egy lányt, egy napig beszélgettünk nonstop mindíg volt téma, ám de másnap amint ráírok ennyiből áll az egész beszélgetés: -Én:Szia
-Ő:Szia
É:Mizujs?
Ő:Semmi, veled?
É: Itt se több
(10perc szünet)
É: és milyen volt a napod?
Ő: Jó
És ennyiből áll az egész... valami ötletek? alapvető témák vagy valami? zene kilőve
2013. dec. 14. 22:37
1/2 A kérdező kommentje:
Hosszas gondolkodás után rájöttem hogy nem csak vele, hanem mindenkivel így vagyok, minden barátommal...
2013. dec. 14. 22:43
2/2 El Greco válasza:
Érdeklődni kell,hogy őt mi érdekli.
Tudj meg minél többet,és aztán gondold át,hogy ezek közül mi az ami téged is érdekel,hátha lesz egy közös pont.Ha nincs,az szar ügy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!