Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki nagyon megszenvedett a szerelmi kapcsolatáért?
Gondolom sokan vagyunk. Arra lennék kíváncsi miken kellett keresztül mennetek? Először akkor mikor még nem voltatok együtt, aztán a kapcsolatban? Hogyan vészeltétek át a hullámvölgyeket? Volt olyan, hogy szakítottatok, de nem bírtátok egymás nélkül? Hogyan oldottátok meg?
Minél több válaszra lenne szükségem, köszönöm!
És kérem csak azok válaszoljanak, akik keresztül mentek ezeken. Megoldották a problémát vagy külön mentek?
Kort és nemet is légy szíves :)
igen.
első körben azért, mert egyikünk se akart kapcsolatot és megbeszéltünk hogy hagyjuk az egészet - aztán rájöttünk, hogy egymás nélkül nem tudunk meglenni.
másodszor a korkülönbség - hogy nő létemre én vagyok az idősebb. ezt anyám nem nézte jó szemmel, voltak viták, végül elfogadta.
harmadszorra a párom testvére, aki régen hajtott rám de nekem nem kellett és sértette a hiúságát -akkor a páromnak kellett döntenie hogy törődik-e vele, lényegében a tesójával való jó viszonyt választja vagy engem.
negyedszerre a barátaim, akik nem nézték a dolgot jó szemmel - hát nem őket választottam.
ötödszörre a párom barátai akik mindenféle rossz tapasztalatukat rázúdították hogy lebeszéljék rólam.
mindezt leküzdöttük és minden oké :)
Volt pár...
Öngyilkos akart lenni...
Lelki terroban tartják otthon
Elakart töbször dobni csak azért h ne hagyjon hátra és véget vessen életének
Hát ne gondold el milyen érzés azt hallani h ink meghalna....
Ha még én sem voltam neki annyira fontosh éljen elhiheted h mennyire sértő és bántó volt
19/f
Jelenleg.Ismétlem JELENLEG minden rendben....
Mit hoz a jövő? hát... Nem akarom tudni majd elválik
Egy chat oldalon kerestem "pasit akarok". címszóval, nem akartam mást ,csak egy rossz kapcsolatból kimászva egy kicsit szórakozni.Életem első olyan randijára mentem el 100km-t ahol semmi nem volt kötelező.Vacsiztunk jót dumcsiztunk, jól éreztük magunkat a közösen bérbe vett szobában is.Aztan olyan jól sikerült,hogy ismételtünk,lassan kialakult valami ami több volt.Mondanom sem kell apám húzott volna vissza,anyám látta,hogy ez jó nekem,bátorított.
Aztan a találkozások a szülőkkel. Úgy jött a lépés én mentem először,anyós azóta nem kedvel,csak az azóta 2éves fiam végett lenyeli a neki nem tetsző dolgokat.
Az én családomban nem volt kétség,azonnal elfogadták minket,a párom.Szeretnek minket,mi is egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!