Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Suliban szünetben néz rám egy...

Suliban szünetben néz rám egy lány. Legkönyebb megoldás?

Figyelt kérdés
Mikor rám néz akkor mosolyog és ezt viszonzom. Szerintem bejövök neki és azért. Szeretném megismerni, csak nem tudom mit mondjak neki. (1 vagy 2 évvel idősebb). Csak úgy odaálni elé kicsit fura lenne mert mindig ott van vele a barátnője + még ráadás hogy még a nevét se tudom. Meg lehet ezt oldani könnyen?

#szünetben néz egy lány
2013. dec. 15. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg rajtad vigyorog a barátnőjével, mert valami vicces van rajtad.
2013. dec. 15. 23:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem :-) mikor mosolyog akkor egyedül van és olykor elpirul
2013. dec. 15. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudakold meg a nevét, és akkor amikor néz (mert ugye azt mondtad akkor egyedül van), menj oda hozzá, és nem belemászva az aurájába, nem nyomulva, kezdj el vele beszélgetni. :)
2013. dec. 15. 23:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, hogy az első valaszolonak igaza van. Én és baratnom is szoktunk mosolyogni nehany sracon a suliban par olyan kettonk kozotti felreertesen amirol a fiu igazabol nem is tehet.

Ha tetszel neki akkor viszont nyugodtan odamehetsz akkor is (szerintem) amikor ott van/ vannak baratnoje/baratnoi mert ha tenyleg bejossz neki akkor ők azt ugyis tudjak, es hidd el, hogy azert szurkolnak, hogy egyszercsak leszolitsd :)

(ez én vagyok és barátnőim, de innen-onnan hallom, hogy az összes lany az osztalybol ezt csinalja :D )

17

2013. dec. 15. 23:40
 5/7 A kérdező kommentje:

2. válaszoló

az megint baj hogy alig van csak pár perc, mert előbb jön be a tanár, isi után meg mikorra nekünk vége az utolsó órának, őket előbb kiengedik

2013. dec. 15. 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor abban a pár percben kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve suli után egy sétára vagy teára. Gondolom nem 20 percet kéne rád várjon. :)
2013. dec. 15. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondd azt neki először, hogy "szia". Minden nő értékeli, ha egy pasi tud köszönni. :) "Hogy vagy? Hogy telik a napod, melyik osztályba is jársz, ki az ofőd? És téged hogy hívnak?", stb. Lehet, meg lesz illetődve és nem fog rögtön beindulni a beszélgetés, de akkor nem feltétlen te csinálod rosszul, próbálkozhatsz máskor is.

Ha csak a barátnőjével látod, akkor menj oda kettejükhöz és dumálj velük többes számban. A barátnő vagy észreveszi magát és lekopik, vagy a lány no.1 fogja akkor majd megteremteni a helyzetet, hogy a másik ne zavarjon be mindig. A bátorság fél siker, a többi meg majd jön. Hajrá! :)

2013. dec. 16. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!