Suliban szünetben néz rám egy lány. Legkönyebb megoldás?
Nem kizárt, hogy az első valaszolonak igaza van. Én és baratnom is szoktunk mosolyogni nehany sracon a suliban par olyan kettonk kozotti felreertesen amirol a fiu igazabol nem is tehet.
Ha tetszel neki akkor viszont nyugodtan odamehetsz akkor is (szerintem) amikor ott van/ vannak baratnoje/baratnoi mert ha tenyleg bejossz neki akkor ők azt ugyis tudjak, es hidd el, hogy azert szurkolnak, hogy egyszercsak leszolitsd :)
(ez én vagyok és barátnőim, de innen-onnan hallom, hogy az összes lany az osztalybol ezt csinalja :D )
17
2. válaszoló
az megint baj hogy alig van csak pár perc, mert előbb jön be a tanár, isi után meg mikorra nekünk vége az utolsó órának, őket előbb kiengedik
Mondd azt neki először, hogy "szia". Minden nő értékeli, ha egy pasi tud köszönni. :) "Hogy vagy? Hogy telik a napod, melyik osztályba is jársz, ki az ofőd? És téged hogy hívnak?", stb. Lehet, meg lesz illetődve és nem fog rögtön beindulni a beszélgetés, de akkor nem feltétlen te csinálod rosszul, próbálkozhatsz máskor is.
Ha csak a barátnőjével látod, akkor menj oda kettejükhöz és dumálj velük többes számban. A barátnő vagy észreveszi magát és lekopik, vagy a lány no.1 fogja akkor majd megteremteni a helyzetet, hogy a másik ne zavarjon be mindig. A bátorság fél siker, a többi meg majd jön. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!