Érdekes történet. és rémisztő? Van megoldás?
Beköltöztem egy lakó közösségbe, ahol én vagyok a legfiatalabb (19)...Unokatesóm és a barátnője is itt élnek, és a barátnője 2 bátyja. (30 körüliek)
Ők elmentek nyaralni, és úgy mond, rá bíztak az egyik bátyjára..
Folyamatosan a nyomomban van, ha szomjas vagyok lemegyek inni, jön utánam. Kiteregetett ruháimat összehajtogatva hozta fel. Haza értem a munkából és azt láttam, h a szobámba járt valaki, mert a laptop a földön volt, egyszercsak jött fel, hogy felmosott nekem...Reggel mentem dolgozni, ő nem, de felkelt 5 kor, hogy csináljon nekem teát...Mondtam, hogy rossz kedved van és ölelgetett, ezen kivül mindig bámul, és komolyan már félek tőle...facebookon minden este üzeneteket ír, h szép voltam ma, és h mennyire jól érzi magát velem...De amikor már egyik reggel mentem le a konyhába, és ott volt egy levél, meg mellette a kávé elkészítve, és reggeli..a levélben az állt, hogy ő kopogott az ajtómon de biztos aludtam, mert nem válaszoltam, összehajtogatta a ruháimat, és itt kajám...akkor kiborultam és elkezdtem sírni. Az ő apjáé a ház, és bunkó sem akarok lenni, de ez már sok....szerintetek mit tegyek?
Mondj igent....
Jah, hogy te nem akarod őt. Ülj le vele finoman beszélgetni, hogy köszönöd a kedvességét, de harcedzett vagy és nem kell, hogy segítsen, megy egyedül is minden.
Na ez meg a másik...túl megy minden határon.
Szabályosan undorodom már tőle...:(:(:( és síró görcsöt kapok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!